|
Ο Δημήτρης Κοτταρίδης και η Νίνα Κασιμάτη, κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 05:00 έως τις 09:00, μέσα από την ενημερωτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 5», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 και από το EΡΤNEWS, παρουσιάζουν ειδήσεις, ιστορίες, πρόσωπα, εικόνες, πάντα με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο και με πολύ χιούμορ.
Περιγραφή επεισοδίου
Ένα μεγάλο αφιέρωμα στην έξαρση της βίας των ανηλίκων θα παρουσιάσει -μεταξύ των άλλων θεμάτων της επικαιρότητας- η εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 5» με τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τη Νίνα Κασιμάτη, που μεταδίδεται από το ΕΡΤNEWS και σε παράλληλη σύνδεση με την ΕΡΤ1, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, στις 05:00.
Στο αφιέρωμα, που ολοκληρώνεται την Κυριακή, θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ, δικηγόροι, ψυχολόγοι και ειδικοί επιστήμονες, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και της εκπαίδευσης.
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη και ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολος Βαλτάς μιλούν για τις ιώσεις στα σχολεία, την έναρξη του αντιγριπικού εμβολιασμού, αλλά και για την εικόνα ως προς τον κορονοϊό.
Σκηνοθεσία: Αντώνης Μπακόλας
Αρχισυνταξία: Μαρία Παύλου
Δ/νση Παραγωγής: Μαίρη Βρεττού
Παρουσίαση: Δημήτρης Κοτταρίδης, Νίνα Κασιμάτη
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
|
|