|
«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» είναι ο τίτλος της ρομαντικής κωμωδίας, σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή-Παναγιώτη Μαντζιαφού, και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη.
Η ιστορία…
Η Κατερίνα (Kατερίνα Γερονικολού) μεγάλωσε με την ιδέα ότι θα πεθάνει νέα από μια σπάνια αρρώστια, ακριβώς όπως η μητέρα της. Αυτή η ιδέα την έκανε υποχόνδρια, φοβική με τη ζωή και εμμονική με τον θάνατο.
Τώρα, στα 33 της, μαθαίνει από τον Αλέξανδρο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), διακεκριμένο νευρολόγο, ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής και ο φόβος της επιβεβαιώνεται. Όμως, αντί να καταρρεύσει, απελευθερώνεται. Αυτό για το οποίο προετοιμαζόταν μια ζωή είναι ξαφνικά μπροστά της και σκοπεύει να το αντιμετωπίσει, όχι απλά γενναία, αλλά και με απαράμιλλη ελαφρότητα.
Η Κατερίνα, που μια ζωή φοβόταν τον θάνατο, τώρα ξεπερνάει μεμιάς τις αναστολές και τους αυτοπεριορισμούς της και αρχίζει, επιτέλους, να απολαμβάνει τη ζωή. Φτιάχνει μια λίστα με όλες τις πιθανές και απίθανες εμπειρίες που θέλει να ζήσει πριν πεθάνει και μία-μία τις πραγματοποιεί…
Ξεχύνεται στη ζωή σαν ορμητικό ποτάμι που παρασέρνει τους πάντες γύρω της: από την οικογένειά της και την κολλητή της Κέλλυ (Ελπίδα Νικολάου) μέχρι τον άπιστο σύντροφό της Δημήτρη (Σταύρο Σβήγκο) και τον γοητευτικό γιατρό Αλέξανδρο, αυτόν που έκανε, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, λάθος διάγνωση και πλέον προσπαθεί να μαζέψει όπως μπορεί τα ασυμμάζευτα.
Μια τρελή πορεία ξεκινάει με σπασμένα τα φρένα και προορισμό τη χαρά της ζωής και τον απόλυτο έρωτα. Θα τα καταφέρει;
Η συνέχεια επί της οθόνης!
Eπεισόδιο 10
Περιγραφή επεισοδίου
Η Κατερίνα θέλει να σβήσει όσα πιο πολλά μπορεί απ’ την λίστα της. Παρά τις αντιρρήσεις του Παντελή γράφει το σπίτι της στο όνομά του και κανονίζει την κηδεία της. Ο Αλέξανδρος φέρεται τόσο ευγενικά και φιλικά στην Κατερίνα που την κάνει να υποψιαστεί πως όπου να ‘ναι πεθαίνει. Τελικά της λέει πως οι εξετάσεις της είναι ίδιες και της ζητάει να την παρακολουθεί για ερευνητικούς λόγους κι όλα τα έξοδα πληρωμένα. Η Κατερίνα δέχεται και του ζητάει για αντάλλαγμα να προσλάβει την Κέλλυ για γραμματέα. Ο Αλέξανδρος δέχεται κι όπως η Κατερίνα τον αγκαλιάζει ενθουσιασμένη, μπαίνει στο γραφείο η Νατάσα και τους βλέπει αγκαλιά.
Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γερονικολού (Κατερίνα), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Αλέξανδρος), Σταύρος Σβήγγος (Δημήτρης), Λαέρτης Μαλκότσης (Πέτρος), Βίβιαν Κοντομάρη (Μαρκέλλα), Σάρα Γανωτή (Ελένη), Νίκος Κασάπης (Παντελής), Έφη Γούση (Ροζαλία), Ζερόμ Καλούτα (Άγγελος), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία), Ίριδα Μάρα (Νατάσα), Ελπίδα Νικολάου (Κέλλυ), Διονύσης Πιφέας (Βλάσης), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία) και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος (Αντώνης) Σενάριο: Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Μαντζιαφός Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης Δ/νση φωτογραφίας: Παναγιώτης Βασιλάκης Σκηνογράφος: Κώστας Παπαγεωργίου Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου Casting: Σοφία Δημοπούλου-Φραγκίσκος Ξυδιανός Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα Εκτέλεση Παραγωγής: Tanweer Productions
Guests: Γιάννης Βαγιωνάς (υπάλληλος γραφείου τελετών), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Γιώργος Καπινάρης (υπεύθυνος επιχορήγησης), Ιουλία Λεφέβρ (νοσοκόμα), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος)
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
|
|