|
Στα νέα επεισόδια της εκπομπής, τη σκυτάλη της γαστρονομικής δημιουργίας παίρνει ο καταξιωμένος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, για να αναδείξει ακόμη περισσότερο τους ελληνικούς διατροφικούς θησαυρούς, με εμπνευσμένες αλλά εύκολες συνταγές, που θα απογειώσουν γευστικά τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.
Μήλα Ζαγοράς Πηλίου, Καλαθάκι Λήμνου, Ροδάκινα Νάουσας, Ξηρά σύκα Ταξιάρχη, Κατσικάκι Ελασσόνας, Σαν Μιχάλη Σύρου και πολλά άλλα αγαπημένα προϊόντα, είναι οι πρωταγωνιστές με ονομασία προέλευσης!
Κάθε Σάββατο και Κυριακή, μαθαίνουμε στην ΕΡΤ2 πώς τα ελληνικά πιστοποιημένα προϊόντα μπορούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να κατακτήσουν το τραπέζι μας.
Οι θησαυροί της ελληνικής φύσης, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο πιάτο μας!
Δείτε σήμερα:
«Κρασοτύρι Κω, κρόκος Κοζάνης, φασόλια βανίλιες Φενεού»
Ο αγαπητός Σεφ Μανώλης Παπουτσάκης μπαίνει στην κουζίνα του με πολύ καλή διάθεση και μαγειρεύει με τα μοναδικά Π.Ο.Π (προϊόντα Προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης)και Π.Γ.Ε. (Προϊόντα Προστατευόμενης γεωγραφικής ένδειξης), καλαμαράκια γεμιστά με κρασοτύρι Κω και σαλάμι, σε πουρέ κουνουπιδιού, τραχανά με κοτόπουλο, θαλασσινά και κρόκο Κοζάνης και φασολάδα "σπετζοφάι", με φασόλια βανίλιες Φενεού.
Στην παρέα προστίθεται ο πρόεδρος του συν/μου κρόκου Κοζάνης, Βασίλης Μητσόπουλος, για να μας ενημερώσει για τον πολύτιμο κρόκο Κοζάνης, καθώς και η διατροφολόγος Χριστίνα Λαμπρινού να μας μιλήσει για το νόστιμο κρασοτύρι Κω.
Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions
https://www.ertflix.gr/
|
|