ΤΡΙΤΗ  17/06/2025
17:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Μαμά-δες  (Θ' Kύκλος) (Νέο Επεισόδιο)   
Ψυχαγωγία / Εκπομπή


Έτος παραγωγής: (2025)



Το «Μαμά-δες» αλλάζει…

Το «Μαμά-δες» αλλάζει και ανανεώνεται. Η αγαπημένη εκπομπή της ΕΡΤ, η μοναδική της ελληνικής τηλεόρασης που ασχολείται αποκλειστικά με την γονεϊκότητα και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κοινού, μπαίνει στη νέα της εποχή.

Μετά την πολύ πετυχημένη παρουσίαση αρχικά από τη Ζωή Κρονάκη και στη συνέχεια από την Τζένη Θεωνά, η εκπομπή «Μαμά-δες» έρχεται με διαφορετική παρουσιάστρια σε κάθε εκπομπή.

Μια γνωστή μαμά από τον καλλιτεχνικό χώρο, τον χώρο της τηλεόρασης ή του αθλητισμού θα αναλαμβάνει κάθε φορά να παρουσιάσει το «Μαμά-δες» με τον δικό της τρόπο.
Κάθε εκπομπή θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της μαμάς που θα την παρουσιάζει και θα περιλαμβάνει θέματα που έχουν να κάνουν με τη δική της διαδρομή στη μητρότητα. Παράλληλα θα φιλοξενεί μια φίλη ή έναν φίλο της για μια συζήτηση που θα αποκαλύπτει γονεϊκές πλευρές, θα βγάζει συγκίνηση, χιούμορ και ανέκδοτες ιστορίες.

Δείτε σήμερα: «Η Χριστίνα Κοντοβά συζητάει με την Σίσσυ Χρηστίδου, την Φρόσω Φωτεινάκη, τον Χρήστο Χατζηϊωάννου και την Ελένη Νέννα Οκεκέ »
Eπεισόδιο 22

Η σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας, Χριστίνα Κοντοβά, αναλαμβάνει την παρουσίαση ενός επεισοδίου της εκπομπής «Μαμά - δες». Μοιράζεται το δικό της μοναδικό ταξίδι μητρότητας, από τη στιγμή που πρωτοείδε την Έιντα στην Ουγκάντα και κατάλαβε με την πρώτη ματιά ότι αυτή είναι η κόρη της, έως και σήμερα.

Πρώτη καλεσμένη της Χριστίνας Κοντοβά είναι η φίλη και νονά του παιδιού της, Σίσσυ Χριστίδου. Μιλούν για την καθημερινότητα και της δυσκολίες μιας single mum, τους δύο γιους της, για το αν θα ξαναέφτιαχνε τη ζωη της σε επίπεδο να συγκατοικήσει με κάποιον σύντροφό της, αλλά και για το διαζύγιό της, το πώς αντιμετώπισε τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της.

Στη συνέχεια, η Χριστίνα Κοντοβά φιλοξενεί την ψυχολόγο Φρόσω Φωτεινάκη και συζητούν ένα από τα θέματα, τα οποία απασχολούν πολλές single mums ύστερα από ένα διαζύγιο: πώς μπορούν να επιστρέψουν στο φλερτ χωρίς τύψεις και αμφιβολίες.

Η Χριστίνα Κοντοβά υποδέχεται τον δημοσιογράφο, Χρήστο Χατζηϊωάννου. Μιλούν για τη σχέση που δημιούργησε με τη σύζυγό του, η οποία είχε ήδη παιδί από τον προηγούμενο γάμο της, για το πώς ήταν στην αρχή αυτή η νέα συνθήκη, για το παιδί που απέκτησαν μαζί καθώς και για τη νέα οικογένεια που έχουν δημιουργήσει από κοινού οι δυο τους.

Τέλος, η Χριστίνα Κοντοβά υποδέχεται την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια, Ελένη Ννέννα Οκεκέ. Μιλούν για τη δική της ιστορία ως Αφροελληνίδα, για τα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη και για τις επιθέσεις που δέχθηκε λόγω της διαφορετικότητάς της. Επίσης, συζητούν για τα ζητήματα, με τα οποία ασχολείται συστηματικά, τα οποία ζητήματα αφορούν στην πολιτική ορθότητα και στους όρους που χρησιμοποιούμε για τη μαύρη κοινότητα και για την κοινότητα των μαύρων υιοθετημένων παιδιών.



Αρχισυνταξία - Επιμέλεια εκπομπής: Δημήτρης Σαρρής
Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά
Δημοσιογραφική ομάδα: Εύη Λεπενιώτη, Λάμπρος Σταύρου
Παραγωγή:DIGIMUM IKE


Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

[K8] Μια Εικόνα Χίλιες Σκέψεις (E) < Προηγούμενο
Επόμενο >  Αναλυτικό Δελτίο Ειδήσεων

 
     




Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά