ΣΑΒΒΑΤΟ  15/02/2025
22:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
#Παρέα (Νέο Επεισόδιο)   
Ψυχαγωγία / Εκπομπή




Η ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ #Παρέα μας κρατάει συντροφιά κάθε Σάββατο βράδυ στις 22:15.

Ο Γιώργος Κουβαράς, γνωστός και επιτυχημένος οικοδεσπότης ενημερωτικών εκπομπών, αυτή τη φορά υποδέχεται «στο σπίτι» της ΕΡΤ, Μεσογείων και Κατεχάκη, παρέες που γράφουν ιστορία και έρχονται να τη μοιραστούν μαζί μας.

Όνειρα, αναμνήσεις, συγκίνηση, γέλιο και πολύ τραγούδι.

Κοινωνικός, αυθόρμητος, ευγενής, με χιούμορ, ο οικοδεσπότης μας υποδέχεται ανθρώπους της τέχνης, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της δημόσιας ζωής. Η παρέα χτίζεται γύρω από τον κεντρικό καλεσμένο ή καλεσμένη που έρχεται στην ΕΡΤ με φίλους αλλά μπορεί να βρεθεί και μπροστά σε ευχάριστες εκπλήξεις.

Το τραγούδι παίζει καθοριστικό ρόλο στην Παρέα. Πρωταγωνιστές οι ίδιοι οι καλεσμένοι με την πολύτιμη συνδρομή του συνθέτη Γιώργου Μπουσούνη.

Δείτε σήμερα: Αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηληαδόνη
Eπεισόδιο 16

Ένα σπάνιο αφιέρωμα στον μοναχικό cowboy του ελληνικού τραγουδιού, τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, στην αποψινή #Παρέα.
Ο Γιώργος Κουβαράς φιλοξενεί τις δύο του κόρες, την ηθοποιό Γιασεμί Κηλαηδόνη και την τραγουδοποιό Μαρία Κηλαηδόνη, αλλά και τη γυναίκα της ζωής του, την ηθοποιό Άννα Βαγενά. Μαζί τους, φίλοι και συνεργάτες που αγάπησαν κι εμπνεύστηκαν από τον Λουκιανό.
Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδάει αξέχαστα τραγούδια του και θυμάται μοναδικές στιγμές από την κοινή τους πορεία. Παρεμβαίνουν και μιλούν για τον αξέχαστο τροβαδούρο ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Σταμάτης Φασουλής. Στην #Παρέα επίσης συμμετέχουν ο τραγουδιστής Δώρος Δημοσθένους, ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο καθηγητής Μάριος Σπηλιόπουλος, η δημοσιογράφος Λένα Αρώνη, η ραδιοφωνική παραγωγός Μικαέλα Θεοφίλου και οι τραγουδιστές Χρήστος Παπαδόπουλος και Θέμος Ρίζος.

Μια εκπομπή γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση, που καταγράφει ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού. Τα παιδικά και μαθητικά χρόνια του Λουκιανού, τα πρώτα του τραγούδια, Τα Μικροαστικά, το Πάρτυ στη Βουλιαγμένη, η αγάπη του για την Αμερική και τη μουσική της.
Ένα ανέκδοτο τραγούδι του, που φέρνει δάκρυα στην Άννα Βαγενά και η ιστορία ενός κεραυνοβόλου έρωτα.
Αυτά και πολλά άλλα στην ERTWorld.



Παραγωγή: Rhodium Productions/Κώστας Γ.Γανωτής
Σκηνοθέτης: Κώστας Μυλωνάς
Αρχισυνταξία: Δημήτρης Χαλιώτης

Παρουσίαση: Γιώργος Κουβαράς

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

Επόμενο > [K12] ERTWorld Cinema - Ο Τουρίστας

 
     




Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά