|
Στην εκπομπή της ΕΡΤ2, «Η ζωή είναι στιγμές», ένας «οικοδεσπότης» ή «οικοδέσποινα» συναντιέται στο πλατό μαζί με φίλους και συνεργάτες του και -για μία ώρα- μας αφηγούνται στιγμές από την κοινή τους επαγγελματική ζωή.
Η παρέα είναι κυρίως γνωστοί, αγαπητοί και σημαντικοί άνθρωποι, από όλο το φάσμα της Τέχνης και όχι μόνο. Μαζί τους αναζητούμε στιγμές αστείες, αλλά και συναισθηματικές, που τους ένωσαν, αποφεύγοντας ει δυνατόν, την «αγιοποίηση» του οικοδεσπότη.
Δείτε σήμερα:
«Κώστας Τσιάνος»
Καλεσμένος του Ανδρέα Ροδίτη στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» είναι ο Κώστας Τσιάνος. Ο σπουδαίος σκηνοθέτης και θεατράνθρωπος μάς ταξιδεύει σε στιγμές απ’ τη ζωή του μαζί με τους υπέροχους φίλους του και συνεργάτες του Γιάννη Μπέζο, Σπύρο Παπαδόπουλο, Νικολέττα Βλαβιανού και Ελένη Ουζουνίδου.
Αρχισυνταξία: Ανδρέας Ροδίτης.
Σκηνοθεσία: Πέτρος Τούμπης.
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος.
Σκηνογραφία: Ελένη Νανοπούλου.
Επιμέλεια γραφικών: Λία Μωραΐτου.
Μουσική σήματος: Δημήτρης Παπαδημητρίου.
Έτος Παραγωγής: 2019.
Παρουσίαση: Ανδρέας Ροδίτης
|
|