|
Στις γειτονιές της Αθήνας αναπνέουν πολλοί και διαφορετικοί πολιτισμοί.
Πολλές διαφορετικές συνταγές κρυμμένες και χιλιάδες γαστρονομικά μυστικά, που μπορούν να χρωματίσουν το τραπέζι της κουζίνας μας.
Ο Νέστωρ Κοψιδάς επισκέπτεται ανθρώπους που κατάγονται από άλλες πατρίδες -αλλά πλέον ζουν στην Ελλάδα- και μαγειρεύει μαζί τους.
Έτσι η μαγειρική γίνεται προσέγγιση και επαφή, μέσα σε πραγματικές κουζίνες, πάνω στα πραγματικά τους τραπέζια… απλά και ειλικρινά.
Δείτε σήμερα:
«Ινδονησία»
Ο Νέστορας Κοψιδάς ξεκινά άλλο ένα γευστικό ταξίδι στις γειτονιές της Αθήνας, ανιχνεύοντας νέες γεύσεις και συνταγές από μακρινούς προορισμούς.
Η Γουίλις από την Ινδονησία έμαθε να μαγειρεύει ελληνικά πιάτα από εκπομπές μαγειρικής. Τώρα, είναι η σειρά της να μας μάθει πώς να μαγειρεύουμε «γκάντο γκάντο» και «σιλόκ ικάν», δύο ινδονησιακές συνταγές.
Σκηνοθετική επιμέλεια: Νίκος Πρελορέντζος
Παρουσίαση: Νέστωρ Κοψιδάς
https://goo.gl/1g6S4k
|
|