|
Κωμική σειρά
Ο Ανδροκλής Καρπερός, χήρος με πέντε παιδιά, είναι υπεύθυνος λογιστηρίου σε μια εταιρεία ηλεκτρικών ειδών και προσπαθεί να ανταποκριθεί στις διάφορες καθημερινές υποχρεώσεις του. Γκρινιάζει σχεδόν πάντα στους συναδέλφους του, τη Βούλα, η οποία είναι στη Γραμματεία και στο Σταμάτη, που είναι λάτρης του ωραίου φύλου και κολλητός φίλος του. Παράλληλα, δυσκολεύεται να αντιληφθεί τη νοοτροπία των παιδιών του, καθώς θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλες τους τις κινήσεις, πράγμα το οποίο τα αναγκάζει να κάνουν πράγματα κρυφά απ’ αυτόν. Επιπλέον, έχει και την αδερφή του, τη Μερόπη, η οποία του κάνει διαρκώς πλύση εγκεφάλου για να ξαναπαντρευτεί και του φέρνει προξενιά, χωρίς όμως επιτυχία. Η Μερόπη, είναι παντρεμένη με το ράφτη Παντελή, ο οποίος τη ζηλεύει πολύ και θέλει να ξέρει ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται και τι κάνει. Κάποια στιγμή, έρχεται ν’ αναστατώσει τη ζωή του Ανδροκλή η οδοντίατρος Ιωάννα Βαρούτη, η οποία νοικιάζει το διπλανό διαμέρισμα σαν σπίτι-ιατρείο. Μαζί της έχει την κόρη της Τερέζα και τη γραμματέα της Κάτια.
Δείτε σήμερα:
Επεισόδια 5ο & 6ο: «Μπάτε σκύλοι» - Μέρος 1ο & 2ο
Μια σκυλίτσα μπήκε στην πολυκατοικία και αναστάτωσε τους κατοίκους. Ο Ανδροκλής, η Ιωάννα και ο θυρωρός συνομιλούν σχετικά με το σκυλάκι και μάλιστα, διαφωνούν ιδιαιτέρως, καθώς βάσει του κανονισμού της πολυκατοικίας τα κατοικίδια απαγορεύονται.
Ο μικρός γιος βολτάρει στο πάρκο, αλλά φεύγοντας τον ακολουθεί ένα σκυλάκι, το οποίο και παίρνει στο σπίτι, απόφαση που φέρνει αρκετά προβλήματα.
Αξίζει να σημειωθεί πως το επεισόδιο περιλαμβάνει πλάνα από το Πεδίον του Άρεως.
Ο Ρομπέν, δηλαδή ο σκύλος του Μιχάλη παραμένει στην πολυκατοικία κρυμμένος από τον Ανδροκλή στο διαμέρισμα της Ιωάννας.
Ο Ανδροκλής όμως ανακαλύπτει διάφορα στοιχεία όπως κονσέρβες και τα παιδιά του αρνούνται τα πάντα με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν μεγάλη σύγχυση και αποφασίζει να μιλήσει στην Ιωάννα.
Στο γραφείο, ο Ανδροκλής θα παρακαλέσει τον Σταμάτη να έρθει στο σπίτι του για να τσεκάρει αν κι εκείνος ακούει γαυγίσματα.
Τελικά, ανακαλύπτουν μαζί το σκύλο και η συνέχεια εξελίσσεται σε μια έκπληξη για όλους.
Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Δημήτρης Φραγκιόγλου, Νατάσα Τσακαρισιάνου, Γρηγόρης Γιανναράτος, Νένα Μεντή, Κώστας Ευριπιώτης, Παύλος Χαϊκάλης, Μάρθα Καραγιάννη, Μαρίνα Ρώμα, Ολύνα Ξενοπούλου, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Γιώργος ΤσιτσόπουλοςΣενάριο: Κώστας Παπαπέτρος
Συνθέτης: Κώστας Τουρνάς
Σκηνογράφος- Ενδυματολόγος: Πέτρος Καπουράλης
Διευθ. Παραγωγής: Ευρυπίδης Κάτσαρης
Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης
|
|