ΣΑΒΒΑΤΟ  28/06/2025
17:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Κι Όμως Είμαι Ακόμα Εδώ   (E)   
Ψυχαγωγία / Ελληνική σειρά



  Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» είναι ο τίτλος της ρομαντικής κωμωδίας, σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή-Παναγιώτη Μαντζιαφού, και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η ιστορία…
Η Κατερίνα (Kατερίνα Γερονικολού) μεγάλωσε με την ιδέα ότι θα πεθάνει νέα από μια σπάνια αρρώστια, ακριβώς όπως η μητέρα της. Αυτή η ιδέα την έκανε υποχόνδρια, φοβική με τη ζωή και εμμονική με τον θάνατο.
Τώρα, στα 33 της, μαθαίνει από τον Αλέξανδρο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), διακεκριμένο νευρολόγο, ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής και ο φόβος της επιβεβαιώνεται. Όμως, αντί να καταρρεύσει, απελευθερώνεται. Αυτό για το οποίο προετοιμαζόταν μια ζωή είναι ξαφνικά μπροστά της και σκοπεύει να το αντιμετωπίσει, όχι απλά γενναία, αλλά και με απαράμιλλη ελαφρότητα.
Η Κατερίνα, που μια ζωή φοβόταν τον θάνατο, τώρα ξεπερνάει μεμιάς τις αναστολές και τους αυτοπεριορισμούς της και αρχίζει, επιτέλους, να απολαμβάνει τη ζωή. Φτιάχνει μια λίστα με όλες τις πιθανές και απίθανες εμπειρίες που θέλει να ζήσει πριν πεθάνει και μία-μία τις πραγματοποιεί…

Ξεχύνεται στη ζωή σαν ορμητικό ποτάμι που παρασέρνει τους πάντες γύρω της: από την οικογένειά της και την κολλητή της Κέλλυ (Ελπίδα Νικολάου) μέχρι τον άπιστο σύντροφό της Δημήτρη (Σταύρο Σβήγκο) και τον γοητευτικό γιατρό Αλέξανδρο, αυτόν που έκανε, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, λάθος διάγνωση και πλέον προσπαθεί να μαζέψει όπως μπορεί τα ασυμμάζευτα.
Μια τρελή πορεία ξεκινάει με σπασμένα τα φρένα και προορισμό τη χαρά της ζωής και τον απόλυτο έρωτα. Θα τα καταφέρει;

Η συνέχεια επί της οθόνης!

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 20ο & 21ο

Επεισόδιο 20
Ο Αλέξανδρος λέει στον Πέτρο πως η Κατερίνα έχει ασυνείδητα απωθήσει την κουβέντα τους και είναι ζήτημα χρόνου να θυμηθεί. Η Κατερίνα αποφεύγει τον Δημήτρη με διάφορες δικαιολογίες και η Ελένη αρχίζει να βλέπει μπροστά της τον Παντελή ως φάντασμα. Η Νατάσα πιέζει τον Αλέξανδρο να απολύσει την Κέλλυ κι εκείνος υποκύπτει. Ο Βλάσσης αποφασίζει να πάει να δουλέψει στην κλινική και κρύβεται συνέχεια απ’ την Φρόσω. Η Κατερίνα καταφτάνει στην κλινική για να ζητήσει τον λόγο απ’ τον Αλέξανδρο που απέλυσε την φίλη της αλλά τον συμπονά όταν τον βλέπει πελαγωμένο εν μέσω ασθενών που διαμαρτύρονται κι αναλαμβάνει δράση. Ο Αλέξανδρος εντυπωσιασμένος απ’ τις ικανότητές της –κι επειδή θέλει να βρίσκεται κοντά της– της προτείνει να γίνει γραμματέας του.

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Λένα Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σταματίου), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας – λογιστής κλινικής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος – πλαστικός χειρούργος), Ιωάννης Σίντος (Θανάσης)

Επεισόδιο 21
Παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη και της Ροζαλίας, η Κατερίνα ξεκινάει ενθουσιασμένη δουλειά στην κλινική. Η Ελένη αποφασίζει να μιλήσει στο φάντασμα του Παντελή αντί να το λιβανίζει να φύγει. Η Λουκία λέει στον Δημήτρη να πλαστογραφήσει την υπογραφή της Κατερίνας και να πάρουν δάνειο στο όνομά της. Ο Αντώνης εξομολογείται στην Κατερίνα τον εθισμό του για τον τζόγο κι εκείνη του υπόσχεται πως θα τον βοηθήσει και μένει σπίτι για φαγητό. Όταν εμφανίζεται και ο Αλέξανδρος μαθαίνει επιτέλους για ποιο λόγο η Κατερίνα παντρεύτηκε τον Δημήτρη ενώ του είχε πει πως θα χωρίσει.

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Λένα Μποζάκη Λένα (Τατιάνα Νικολάου), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σταματίου), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας λογιστής κλινικής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος πλαστικός χειρούργος), Νεφέλη Μαιστράλη (Λουίζα), Άννα Κουρή (Αιμιλία Χατζή), Γιάννης Σερρής (Σπύρος), Δημήτριος Αγοράς (μαγαζάτορας), Ειρήνη Αμανατίδου (νοσοκόμα)



Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γερονικολού (Κατερίνα), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Αλέξανδρος), Σταύρος Σβήγγος (Δημήτρης), Λαέρτης Μαλκότσης (Πέτρος), Βίβιαν Κοντομάρη (Μαρκέλλα), Σάρα Γανωτή (Ελένη), Νίκος Κασάπης (Παντελής), Έφη Γούση (Ροζαλία), Ζερόμ Καλούτα (Άγγελος), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία), Ίριδα Μάρα (Νατάσα), Ελπίδα Νικολάου (Κέλλυ), Διονύσης Πιφέας (Βλάσης), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία) και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος (Αντώνης) Σενάριο: Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Μαντζιαφός Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης Δ/νση φωτογραφίας: Παναγιώτης Βασιλάκης Σκηνογράφος: Κώστας Παπαγεωργίου Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου Casting: Σοφία Δημοπούλου-Φραγκίσκος Ξυδιανός Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα Εκτέλεση Παραγωγής: Tanweer Productions



Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

[K] Λέο Ντα Βίντσι (E) < Προηγούμενο
Επόμενο >  Στίβος | Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Μαδρίτη 2025 | 3η Ημέρα

 
     




Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά