|
Για τον πιο ευτυχισμένο σεφ της Βρετανίας όλα έχουν να κάνουν με τη χαρά της γιορτής. Και στη σειρά "Οι Φανταστικές Γεύσεις του Έινσλι", ο Έινσλι Χάριοτ διασχίζει το Ηνωμένο Βασίλειο για να ετοιμάσει νόστιμα πιάτα αντάξια εορτασμού.
Είτε πρόκειται για πάρτι αρραβώνων, δείπνο επετείου ή μπάρμπεκιου στην παραλία με φίλους, ο Έινσλι είναι αποφασισμένος να το κάνει ένα απολαυστικά αξέχαστο γεγονός.
Προμηθεύεται τα πιο φρέσκα τοπικά προϊόντα, στέλνει διάσημους σεφ σε αποστολή για να αναζητήσει μακρινές γεύσεις και σερβίρει συνταγές που αρέσουν σε όλους, με το χαρακτηριστικό του στυλ.
Επιπλέον, κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει ευφάνταστες επιλογές πρωινού, μεσημεριανού και βραδινού που μπορούν να προσαρμοστούν για οποιονδήποτε αριθμό πεινασμένων καλεσμένων.
Δείτε σήμερα:
«Κρέας»
Eπεισόδιο 8
Ο Έινσλι Χάριοτ και οι φίλοι του αξιοποιούν στο έπακρο τις γεύσεις κρέατος.
Ο Έινσλι έχει αναλάβει το brunch. Φτιάχνει «πατάτες ρόστι με λουκάνικο αίματος, αβγά ποσέ και τραγανό μπέικον με σάλτσα Sriracha με σφένδαμο».
Ο σεφ Σαμ Χόλαντ, αφού επισκέπτεται τον κρεοπώλη Σάιμον Τέιλορ, αρχηγό της "Team GB Butchery", για ένα σύντομο μάθημα σχετικά με την επιλογή του καλύτερου κομματιού κρέατος, φτιάχνει ένα λαχταριστό σάντουιτς με μπριζόλα.
Ο παρουσιαστής Ρίτσαρντ Μέιντελι αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από το αγαπημένο φαγητό της οικογένειάς του. Φτιάχνει σπαγγέτι Μπολονέζ προσθέτοντας στο κιμά συκωτάκια κοτόπουλου.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
|
|