|
Απολαύστε μία ακόμη φορά τον Μισέλ Ρου καθώς αξιοποιεί ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η άνοιξη στη Νότια Γαλλία.
Σε αυτή τη σειρά οκτώ ωριαίων επεισοδίων, ο Μισέλ φτιάχνει τέσσερις συνταγές με τα καλύτερα τοπικά προϊόντα.
Τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά, εντυπωσιακά χορτοφαγικά πιάτα για γιορτές και μπάρμπεκιου με τη σύζυγό του Ζιζέλ, φίλους και συγγενείς. Επιπλέον, σε κάθε επεισόδιο ετοιμάζει ένα λαχταριστό γαλλικό γλυκό.
Ο Μισέλ επίσης εξερευνά την Προβηγκία με το καναρινί Ρενό του.
Επισκέπτεται τοπικούς παραγωγούς για να αγοράσει μοναδικά προϊόντα. Από βραβευμένα οινοποιεία και παραγωγούς παγωτών μέχρι παραγωγούς σοκολατών πολυτελείας, κτηνοτρόφους εκλεκτών βοοειδών και βοσκούς.
Δοκιμάζει, επίσης, πρωινά που αξίζουν αστέρι Μισελέν μέχρι φρεσκοθερισμένα σπαράγγια, από αρνάκια μέχρι εκπληκτικές πιατέλες με θαλασσινά.
Ο Μισέλ θα σας αποδείξει ότι η Γαλλία, και ιδιαίτερα η Προβηγκία, είναι παράδεισος για τους καλοφαγάδες. Και την άνοιξη πραγματικά ζωντανεύει!
|
|