Ο διάσημος σεφ Μισέλ Ρου μάς παίρνει μαζί του σε μια μαγειρική περιπέτεια στον Νότο της Γαλλίας.
Θα δημιουργήσει απλά γαλλικά πιάτα που τρελαίνεται να τρώει στις διακοπές του.
Eπεισόδιο 7
Περιγραφή επεισοδίου
Ο σεφ Michel Roux πηγαίνει στους υγροτόπους του Camargue για να συναντήσει τους διάσημους μαύρους ταύρους και τους περιβόητους Γάλλους καουμπόηδες που τους φροντίζουν.
Θα δοκιμάσει ένα στιφάδο που χρειάζεται μια μέρα για να μαγειρευτεί και θα ψήσει στο μπάρμπεκιου μια νόστιμη μπριζόλα bavette μέσα σε μόλις 5 λεπτά. Αξιοποιώντας στο έπακρο τα εποχιακά προϊόντα, θα μας δείξει πώς να μαγειρεύουμε αγκινάρες με δύο τρόπους, με σάλτσα ολαντέζ και βουτύρου.
Και τέλος, θα μαγειρέψει ένα λαχταριστό πιάτο με μύδια κι υπέροχα λουκάνικα με κόκκινο ρύζι.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
|