Μεγάλο μέρος του φαγητού που τρώμε είναι επεξεργασμένο, κονσερβοποιημένο και προετοιμασμένο για την ευκολία μας. Όμως είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι τρώμε και από πού προέρχεται κάθε τροφή.
Ο Αμερικανός ηθοποιός Ντέιβιντ Μόσκοου ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μας δείχνει πώς οι καταναλωτικές μας συνήθειες επηρεάζουν τον κόσμο και την ανθρωπότητα. Μέσα από συνεντεύξεις με ειδικούς σε διάφορους τομείς θα μάθουμε για την ιστορία και την επιστήμη που κρύβει πίσω της κάθε τροφή έτσι ώστε να μπορούμε να πάρουμε συνειδητές αποφάσεις για το τι τρώμε στην καθημερινότητά μας.
Δείτε σήμερα:
«Θαλασσινά του Ειρηνικού» (Don’t be so shellfish)
Eπεισόδιο 8
Ο Ντέιβιντ ανακαλύπτει την ομορφιά του Βορειοδυτικού Ειρηνικού σε ένα νησί βόρεια του Σιάτλ.
Αλλά για χάρη του σεφ Ματ Κοστέλο γίνεται μούσκεμα από τη βροχή, μαζεύοντας μύδια και καβούρια στην άμμο.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
|