|
Ο Κωστής Μαραβέγιας παίζει, σκηνοθετεί και παρουσιάζει Έλληνες μουσικούς, τραγουδιστές, τραγουδοποιούς που παίζουν και τραγουδάνε ζωντανά και unplugged σε ιδιαίτερες και σπάνιες τοποθεσίες.
Ένα ντοκιμαντέρ με μουσικές ιστορίες περιπλάνησης, με σπάνιες εκτελέσεις τραγουδιών και μουσικών έργων από αγαπημένους ερμηνευτές.
Μουσική σε τρένα, μουσική εν πλω, μουσική σε λιμάνια, σε αστικά λεωφορεία, στο άδειο κέντρο της πόλης Κυριακή ξημέρωμα.
Λίγα λόγια, πολλή μουσική.
Δείτε σήμερα:
«Ανδριάνα Μπάμπαλη, Παναγιώτης Μάργαρης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Idra Kayne, Γιώργης Χριστοδούλου, Ναταλία Γεράκη»
Eπεισόδιο 5
Θα δούμε την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη να μας γεμίζουν συναισθήματα και ευαισθησία στήνοντας καντάδα στα σκαλάκια της Πλουτάρχου, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο να ακολουθεί λαϊκά μονοπάτια και από καντίνα της Αναβύσσου να τραγουδάει Ζαμπέτα.
Επίσης θα απολαύσουμε την Idra Kayne με την αισθαντική της φωνή σε soul αναζητήσεις από έκθεση χαλιών στη Μεσογείων, το Γιώργη Χριστοδούλου και την κοσμοπολίτικη αύρα του σε lounge μελωδίες από ξενοδοχείο στον Σαρωνικό και τη φλαουτίστα Ναταλία Γεράκη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο πριν ταξιδέψει για Γερμανία.
Παρουσίαση: Κωστής Μαραβέγιας
|
|