|
Οι σεφ Κεν Χομ και Τσινγκ Χε Χουάνγκ και οι δύο ειδικοί στο κινέζικο φαγητό, περιγράφουν το ταξίδι τους στην Κίνα, καθώς και τις συνταγές και τις προσωπικές ιστορίες που βιώνουν εκεί.
Ο Χομ και η Χουάνγκ ταξιδεύουν στο Πεκίνο και μαθαίνουν για την πάπια Πεκίνου.
Έπειτα κατευθύνονται στον Δρόμο του Μεταξιού, στον νομό Κασγκάρ και την επαρχία Σιτσουάν, προσδίδοντας μια μοναδική οπτική ματιά στο κινέζικο φαγητό.
Ο Κεν και η Τσινγκ ξεκινούν μια γαστρονομική περιπέτεια 5.000 χιλιομέτρων στην Κίνα, όχι μόνο για να αποκαλύψουν το φαγητό της αλλά και τον λαό, την Ιστορία, την κουλτούρα και την ψυχή της.
|
|