Μεγάλο μέρος του φαγητού που τρώμε είναι επεξεργασμένο, κονσερβοποιημένο και προετοιμασμένο για την ευκολία μας. Όμως είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι τρώμε και από πού προέρχεται κάθε τροφή.
Ο Αμερικανός ηθοποιός Ντέιβιντ Μόσκοου ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μας δείχνει πώς οι καταναλωτικές μας συνήθειες επηρεάζουν τον κόσμο και την ανθρωπότητα. Μέσα από συνεντεύξεις με ειδικούς σε διάφορους τομείς θα μάθουμε για την ιστορία και την επιστήμη που κρύβει πίσω της κάθε τροφή έτσι ώστε να μπορούμε να πάρουμε συνειδητές αποφάσεις για το τι τρώμε στην καθημερινότητά μας.
Δείτε σήμερα:
«Ας μιλήσουμε για μεξικάνικο» (Lets taco about Mexican food)
Eπεισόδιο 2
Ο σεφ Ρέι Γκαρσία και ο Ντέιβιντ θα φτιάξουν το διάσημo τάκο με τσιπς μπέικον του Ρέι.
Παράλληλα, ο Ντέιβιντ επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της εμβληματικής μάρκας τεκίλα Jose Cuervo, αφού πρώτα πάει σε κυνήγι αγριογούρουνου στο Τέξας.
Στην πολιτεία Jalisco, θα μαζέψει καλαμπόκι και τσίλι και θα φτιάξει τεκίλα.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
|