Στις γειτονιές της Αθήνας αναπνέουν πολλοί και διαφορετικοί πολιτισμοί.
Πολλές διαφορετικές συνταγές κρυμμένες και χιλιάδες γαστρονομικά μυστικά, που μπορούν να χρωματίσουν το τραπέζι της κουζίνας μας.
Ο Νέστωρ Κοψιδάς επισκέπτεται ανθρώπους που κατάγονται από άλλες πατρίδες -αλλά πλέον ζουν στην Ελλάδα- και μαγειρεύει μαζί τους.
Έτσι η μαγειρική γίνεται προσέγγιση και επαφή, μέσα σε πραγματικές κουζίνες, πάνω στα πραγματικά τους τραπέζια… απλά και ειλικρινά.
Δείτε σήμερα:
«Γαλλία»
Η Ζουλί μαγειρεύει με τον Νέστορα δύο παραδοσιακές συνταγές από τη Γαλλία: «Gratindauphinois» και «Blanquettedeveau». Ένα γευστικό και όχι μόνο, ταξίδι στην πόλη του φωτός.
Σκηνοθετική επιμέλεια: Νίκος Πρελορέντζος
Παρουσίαση: Νέστωρ Κοψιδάς
https://goo.gl/1g6S4k
|