|
Ο Μισέλ Ρου μοιράζεται τα μυστικά για μενού υψηλότερου επιπέδου, από λαχταριστά μπραντς μέχρι πολυτελή κυριακάτικα γεύματα, όλα εγγυημένα να εντυπωσιάσουν!
Στο μεταξύ, επισκέπτεται φημισμένους σεφ της Προβηγκίας, για να αντλήσει έμπνευση για τα δικά του πιάτα!
Eπεισόδιο 5
Περιγραφή επεισοδίου
Σε αυτό το επεισόδιο, ο Michel Roux σερβίρει ένα απολαυστικό brunch για τους φίλους του. Δείχνει πώς να πετύχετε ένα υπέροχα ελαφρύ σουφλέ τυριού με ένα αυγό ποσέ κρυμμένο μέσα.
Ταξιδεύει στην Αβινιόν για να συναντήσει τον σεφ Florent Petrevaile που σερβίρει ένα μοναδικό πιάτο με μανιτάρια που καλλιεργούνται στα πανάρχαια κελάρια του εστιατορίου.
Αυτή η επίσκεψη θα τον εμπνεύσει για ένα κλασικό γαλλικό Pithivier, μια όμορφα διακοσμημένη πίτα σφολιάτας, γεμιστή με καπνιστό κοτόπουλο σερβιρισμένη με σάλτσα άγριων μανιταριών.
Και τέλος για επιδόρπιο, ένα εντυπωσιακό ζελέ με φθινοπωρινά φρούτα.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
|
|