|
Ο Μισέλ Ρου μοιράζεται τα μυστικά για μενού υψηλότερου επιπέδου, από λαχταριστά μπραντς μέχρι πολυτελή κυριακάτικα γεύματα, όλα εγγυημένα να εντυπωσιάσουν!
Στο μεταξύ, επισκέπτεται φημισμένους σεφ της Προβηγκίας, για να αντλήσει έμπνευση για τα δικά του πιάτα!
Eπεισόδιο 4
Περιγραφή επεισοδίου
Ο Μισέλ Ρου κάνει ένα πλουσιοπάροχο τραπέζι σε φίλους με πιάτα για τη μέση, παρουσιάζοντας τεχνικές για να αναδειχθεί κάθε πιάτο.
Στη λαμπερή ακτή της Μεσογείου, επισκέπτεται ένα εστιατόριο που ειδικεύεται στα πιο φρέσκα ντόπια ψάρια.
Εκεί, ο σεφ Σιλβέν Ρουκερόλ φτιάχνει κλασική μπουγιαμπέσα και εκπληκτικό σασίμι μαγιάτικου. Εμπνευσμένος από την επίσκεψή του, ο Μισέλ φτιάχνει καπνιστά ψάρια με διάφορες σάλτσες μυρωδικών για μια πιατέλα στη μέση.
Το κυρίως πιάτο του είναι ένα γευστικό βραστό με μοσχαρίσια μάγουλα, γαρνιρισμένο με άγρια μανιτάρια, και για επιδόρπιο έχει λαχταριστή τάρτα με αλμυρή καραμέλα και καρύδια, συνοδευόμενη από κρεμ φρες με γκρέιπφρουτ.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
|
|