|
Μία εκπομπή ζαχαροπλαστικής που κάνει την καθημερινότητά πιο γευστική και σίγουρα πιο γλυκιά!
Πρωτότυπες συνταγές, γρήγορες λιχουδιές, υγιεινές εκδοχές γνωστών γλυκών και λαχταριστές δημιουργίες παρελαύνουν από τις οθόνες μας και μας προκαλούν όχι μόνο να τις χαζέψουμε, αλλά και να τις παρασκευάσουμε!
Ο διακεκριμένος pastry chef Κρίτωνας Πουλής, έχοντας ζήσει και εργαστεί αρκετά χρόνια στο Παρίσι, μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής του και παρουσιάζει σε κάθε επεισόδιο βήμα-βήμα δύο γλυκά με τη δική του σφραγίδα, με νέα οπτική και με απρόσμενες εναλλακτικές προτάσεις.
Μαζί με τους συνεργάτες του Λένα Σαμέρκα και Αλκιβιάδη Μουτσάη φτιάχνουν αρχικά μία μεγάλη και «δυσκολότερη» συνταγή και στη συνέχεια μία δεύτερη, πιο σύντομη και «ευκολότερη».
Μία εκπομπή που τιμάει την ιστορία της ζαχαροπλαστικής, αλλά παράλληλα αναζητά και νέους δημιουργικούς δρόμους. Η παγκόσμια ζαχαροπλαστική αίγλη, συναντιέται εδώ με την ελληνική παράδοση και τα γνήσια ελληνικά προϊόντα.
Κάτι ακόμα που κάνει το «Κάτι Γλυκό» ξεχωριστό είναι η «σύνδεσή» του με τους Έλληνες σεφ που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.
Από την εκπομπή περνούν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων σεφ που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό για να μοιραστούν μαζί μας τη δική τους εμπειρία μέσω βιντεοκλήσεων που πραγματοποιήθηκαν σε όλο τον κόσμο.
Αυστραλία, Αμερική, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Κανάριοι Νήσοι είναι μερικές από τις χώρες που οι Έλληνες σεφ διαπρέπουν. Γνωρίζουμε 20 από αυτούς:
(Δόξης Μπεκρής, Αθηναγόρας Κωστάκος, Έλλη Κοκοτίνη, Γιάννης Κιόρογλου, Δημήτρης Γεωργιόπουλος, Teo Βαφείδης, Σπύρος Μαριάτος, Νικόλας Στράγκας, Στέλιος Σακαλής, Λάζαρος Καπαγεώρογλου, Ελεάνα Μανούσου, Σπύρος Θεοδωρίδης, Χρήστος Μπισιώτης, Λίζα Κερμανίδου, Ασημάκης Χανιώτης, David Tsirekas, Κωνσταντίνα Μαστραχά, Μαρία Ταμπάκη, Νίκος Κουλούσιας)
Στην εκπομπή που έχει να δείξει πάντα «Κάτι γλυκό».
Δείτε σήμερα:
«Carrot cake με σορμπέ πορτοκάλι και μπάρες super food»
Eπεισόδιο 16
Ο διακεκριμένος pastry chef Κρίτωνας Πουλής μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής του και παρουσιάζει βήμα-βήμα δύο γλυκά.
Μαζί με τους συνεργάτες του Λένα Σαμέρκα και Αλκιβιάδη Μουτσάη σε αυτό το επεισόδιο φτιάχνουν στην πρώτη και μεγαλύτερη συνταγή Carrot cake με σορμπέ πορτοκάλι και στη δεύτερη, πιο σύντομη, μπάρες super food.
Όπως σε κάθε επεισόδιο, ανάμεσα στις δύο συνταγές, πραγματοποιείται βιντεοκλήση με έναν Έλληνα σεφ που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό.
Σε αυτό το επεισόδιο μας μιλάει για τη δική της εμπειρία η Κωνσταντίνα Μαστραχά από το Λονδίνο.
Στην εκπομπή που έχει να δείξει πάντα «Κάτι γλυκό».
Παρουσίαση-Δημιουργία Συνταγών: Κρίτων Πουλής
Μαζί του οι: Λένα Σαμέρκα και Αλκιβιάδης Μουτσάη
Σκηνοθεσία : Άρης Λυχναράς
Διευθυντής φωτογραφίας: Γιώργος Παπαδόπουλος
Σκηνογράφος: Μαίρη Τσαγκάρη
Ηχολήπτης: Νίκος Μπουγιούκος
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Γελασάκης
Εκτέλεση Παραγωγής: RedLine Productions
|
|