|
Ο εξαιρετικός σεφ Ανδρέας Λαγός παίρνει θέση στην κουζίνα και μοιράζεται με τους τηλεθεατές την αγάπη και τις γνώσεις του για την δημιουργική μαγειρική.
Ο πλούτος των προϊόντων Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε, καθώς και τα εμβληματικά προϊόντα κάθε τόπου είναι οι πρώτες ύλες που, στα χέρια του, θα "μεταμορφωθούν" σε μοναδικές, πεντανόστιμες και πρωτότυπες συνταγές.
Στην παρέα έρχονται να προστεθούν δημοφιλείς και αγαπημένοι καλλιτέχνες - "βοηθοί" που, με τη σειρά τους, θα συμβάλουν τα μέγιστα ώστε να προβληθούν οι νοστιμιές της χώρας μας!
Ετοιμαστείτε λοιπόν, με την "ΠΟΠ Μαγειρική" να ταξιδέψουμε σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, να ανακαλύψουμε και να γευτούμε ακόμη περισσότερους "θησαυρούς" της!
Δείτε σήμερα:
«Μαρία Φραγκάκη - Μανώλης Κασσάκης, απάκι Κρήτης, μανούρι, σταφίδες Βοστίτσα»
Eπεισόδιο 35
Τα μαγειρικά σκεύη ζεσταίνονται και είναι έτοιμα να υποδεχτούν μοναδικές νοστιμιές με την υπογραφή του Ανδρέα Λαγού.
Ο εξαιρετικός σεφ ετοιμάζεται να μας απογειώσει ακόμη μια φορά με τις πρωτότυπες συνταγές του, με τα εκλεκτά προϊόντα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε να βρίσκονται ολόφρεσκα στη διάθεση του!
Υποδέχεται με χαρά τους καλεσμένους του να μαγειρέψουν παρέα.
Στην κουζίνα της "ΠΟΠ Μαγειρικής" έρχεται η δημοσιογράφος –παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Φραγκάκη, κεφάτη και "ετοιμοπόλεμη" για νέες μαγειρικές περιπέτειες, καθώς και ο Μανώλης Κασσάκης, παραγωγός από την Κρήτη να μας ενημερώσει για το απάκι.
Το μενού περιλαμβάνει: Τηγανιά κοτόπουλο με απάκι Κρήτης και θρούμπι, μικρά κέικ με μανούρι και φουντούκι και για το τέλος, χαλβά σιμιγδαλένιο με γάλα αμυγδάλου, σταφίδες Βοστίτσα και μπαχαρικά.
Καλή μας όρεξη!
Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Ανδρέας Λαγός
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Σ. Καβαδάς
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Δ/νση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Διεύθυνση παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Υπεύθυνη Καλεσμένων-Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δημήτρα Βουρδούκα
Παραγωγή: GV Productions
|
|