|
Από τα σκάνδαλα καθορισμού τιμών, έως τη ρύπανση και την έλλειψη εργατικού δυναμικού, το "THE FOOD CHAIN: FROM SOURCE TO TABLE” αποκαλύπτει τους λόγους που κρύβονται πίσω απ’ τις αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων.
Σ’ αυτήν τη σεζόν, βλέπουμε ιστορίες, παραμέτρους και γεγονότα πίσω απ’ τις αυξήσεις στις τιμές ορισμένων απ’ τα πλέον συνήθη τρόφιμα: κεφτεδάκια ψαριού, καλαμάρια, φύτρες φασολιών, πατάτες, κινέζικο μπρόκολο, βούτυρο, χοιρινό κρέας και καλαμπόκι.
Γνωρίζουμε τι πραγματικά πληρώνουμε; Υπάρχουν πιο οικονομικές εναλλακτικές;
Φέτος, ταξιδεύουμε μακριά για να ξετυλίξουμε το περίπλοκο κουβάρι των παραγόντων και γεγονότων που καθορίζουν πόσα πληρώνουμε για το φαγητό μας.
Δείτε σήμερα:
«Φύτρες φασολιών και πατάτες»
Eπεισόδιο 2
Ο σεφ Μινγκ Ταν ταξιδεύει σε ορεινές περιοχές της Ινδονησίας και σε χωράφια του Βελγίου, για ν’ ανακαλύψει γιατί έχουν ακριβύνει πολύ περισσότερο από άλλα τρόφιμα οι φύτρες φασολιών και οι πατάτες.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
|
|