Μεγάλο μέρος του φαγητού που τρώμε είναι επεξεργασμένο, κονσερβοποιημένο και προετοιμασμένο για την ευκολία μας. Όμως είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι τρώμε και από πού προέρχεται κάθε τροφή.
Ο Αμερικανός ηθοποιός Ντέιβιντ Μόσκοου ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μας δείχνει πώς οι καταναλωτικές μας συνήθειες επηρεάζουν τον κόσμο και την ανθρωπότητα. Μέσα από συνεντεύξεις με ειδικούς σε διάφορους τομείς θα μάθουμε για την ιστορία και την επιστήμη που κρύβει πίσω της κάθε τροφή έτσι ώστε να μπορούμε να πάρουμε συνειδητές αποφάσεις για το τι τρώμε στην καθημερινότητά μας.
Δείτε σήμερα:
«Στην άνυδρη Μάλτα» (Water matter with you)
Eπεισόδιο 4
Φτάνοντας στη Μάλτα, ο Ντέιβιντ σχεδίαζε να φτιάξει ένα γεύμα με τον σεφ Stefan Hogan, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Corinthia Palace.
Επειδή δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του, καταλήγει να συλλέξει διάφορα τοπικά προϊόντα του νησιού.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
|