Μεγάλο μέρος του φαγητού που τρώμε είναι επεξεργασμένο, κονσερβοποιημένο και προετοιμασμένο για την ευκολία μας. Όμως είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι τρώμε και από πού προέρχεται κάθε τροφή.
Ο Αμερικανός ηθοποιός Ντέιβιντ Μόσκοου ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μας δείχνει πώς οι καταναλωτικές μας συνήθειες επηρεάζουν τον κόσμο και την ανθρωπότητα. Μέσα από συνεντεύξεις με ειδικούς σε διάφορους τομείς θα μάθουμε για την ιστορία και την επιστήμη που κρύβει πίσω της κάθε τροφή έτσι ώστε να μπορούμε να πάρουμε συνειδητές αποφάσεις για το τι τρώμε στην καθημερινότητά μας.
Δείτε σήμερα:
«Επιστράτευση πέστροφας» (We pulled Trout all the stops…)
Eπεισόδιο 1
Ο Ντέιβιντ πηγαίνει στη Γιούτα για να μάθει να μαγειρεύει πέστροφα με τον βραβευμένο σεφ Galen Zamorra.
Πρώτα, ο David πρέπει να μαζέψει μια ποικιλία μικρής πατάτας, πιθανώς την παλαιότερη στις ΗΠΑ και φυσικά να ψαρέψει πέστροφα.
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
|