|
Ο εξαιρετικός σεφ Ανδρέας Λαγός παίρνει θέση στην κουζίνα και μοιράζεται με τους τηλεθεατές την αγάπη και τις γνώσεις του για την δημιουργική μαγειρική.
Ο πλούτος των προϊόντων Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε, καθώς και τα εμβληματικά προϊόντα κάθε τόπου είναι οι πρώτες ύλες που, στα χέρια του, θα "μεταμορφωθούν" σε μοναδικές, πεντανόστιμες και πρωτότυπες συνταγές.
Στην παρέα έρχονται να προστεθούν δημοφιλείς και αγαπημένοι καλλιτέχνες - "βοηθοί" που, με τη σειρά τους, θα συμβάλουν τα μέγιστα ώστε να προβληθούν οι νοστιμιές της χώρας μας!
Ετοιμαστείτε λοιπόν, με την "ΠΟΠ Μαγειρική" να ταξιδέψουμε σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, να ανακαλύψουμε και να γευτούμε ακόμη περισσότερους "θησαυρούς" της!
Δείτε σήμερα:
«Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, αρσενικό Νάξου, λουκάνικο Πιτσιλιάς, μήλα Καστοριάς»
Eπεισόδιο 33
Ο δημιουργικός σεφ Ανδρέας Λαγός παίρνει θέση στην κουζίνα της "ΠΟΠ Μαγειρικής" και ετοιμάζεται με μεγάλη χαρά να υποδεχτεί μια ταλαντούχα δραστήρια γυναίκα, με πολλές ιδιότητες, όπως: Είναι Ελληνίδα chef, ιδιοκτήτρια εστιατορίου, πρέσβειρα της Ελληνικής κουζίνας, τηλεοπτική παρουσιάστρια καθώς και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής.
Φυσικά είναι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που ανέκαθεν χρησιμοποιεί και προβάλλει στις συνταγές της αποκλειστικά τα εκλεκτά προϊόντα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε.
Με δύο τόσο καταξιωμένους σεφ στην κουζίνα, οι γεύσεις απογειώνονται, τα προϊόντα αναδεικνύονται, και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!
Το μενού περιλαμβάνει: Ντοματόρυζο με Αρσενικό Νάξου, λαχματζούν με Λουκάνικο Πιτσιλιάς και κασέρι και τέλος ποσέ Μήλα Καστοριάς με κόκκινο κρασί, γιαούρτι βανίλιας και τραγανά φύλλα.
Μια μοναδική γευστική περιπλάνηση στους θησαυρούς του τόπου μας!
Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Ανδρέας Λαγός
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Σ. Καβαδάς
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Δ/νση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Διεύθυνση παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Υπεύθυνη Καλεσμένων-Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δημήτρα Βουρδούκα
Παραγωγή: GV Productions
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
|
|