ΤΕΤΑΡΤΗ  04/01/2023
18:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Δυο Ζωές (Α' Τηλεοπτική Μετάδοση)   
Ψυχαγωγία / Ξένη σειρά

Dos Vidas


Έτος παραγωγής: (2021)



Ξένη σειρά, ισπανικής παραγωγής 2021-2022.

Η Χούλια, μια γυναίκα που ζει όπως έχουν σχεδιάσει τη ζωή της η μητέρα της και ο μελλοντικός της σύζυγος.

Λίγο πριν από το γάμο της, ανακαλύπτει ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό που θα την αλλάξει για πάντα. Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού, αποφασίζει απομακρυνθεί για να βρει τον εαυτό της. Η Χούλια βρίσκει καταφύγιο σε μια απομονωμένη πόλη στα βουνά της Μαδρίτης, όπου θα πρέπει να πάρει τον έλεγχο της μοίρας της.

Η Κάρμεν είναι μια νεαρή γυναίκα που αφήνει τις ανέσεις της μητρόπολης για να συναντήσει τον πατέρα της στην εξωτική αποικία της Ισπανικής Γουινέας, στα μέσα του περασμένου αιώνα.

Η Κάρμεν ανακαλύπτει ότι η Αφρική έχει ένα πολύ πιο σκληρό και άγριο πρόσωπο από ό,τι φανταζόταν ποτέ και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό δίλημμα: να τηρήσει τους άδικους κανόνες της αποικίας ή να ακολουθήσει την καρδιά της.

Οι ζωές της Κάρμεν και της Χούλια συνδέονται με έναν δεσμό τόσο ισχυρό όσο αυτός του αίματος: είναι γιαγιά και εγγονή.

Παρόλο που τις χωρίζει κάτι παραπάνω από μισός αιώνας και έχουν ζήσει σε δύο διαφορετικές ηπείρους, η Κάρμεν και η Χούλια έχουν πολύ περισσότερα κοινά από τους οικογενειακούς τους δεσμούς.

Είναι δύο γυναίκες που αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες που επιβάλλουν οι άλλοι και που θα βρουν την αγάπη εκεί που δεν την περιμένουν.





Δείτε σήμερα: Επεισόδια 72ο & 73ο

Καταβεβλημένη από την εγκυμοσύνη της, η Χούλια παλεύει να διαχειριστεί την απουσία του Σέρχιο και την πίεση της μητέρας της. Η Έλενα βλέπει πόσο άσχημα τα πάει η φίλη της και ενθαρρύνει τον Τίρσο να της μιλήσει επιτέλους. Ό,τι κι αν έχει συμβεί μεταξύ τους, η Τζούλια τον χρειάζεται τώρα. Η Κλόε είναι πολύ στεναχωρημένη επειδή έπαψε να μιλά με τον Ντάνι. Η Μαρία την στηρίζει, αλλά η Κλόε παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή τους.
Στην Αφρική, ο Κίρος συγκλονίζεται όταν διαβάζει στο ημερολόγιο της Κάρμεν ότι η σχέση τους είναι απλώς μια περιπέτεια γι' αυτήν. Η παρεξήγηση τον πληγώνει τόσο, που χάνει την ψυχραιμία του στο εργαστήριο, σπάζοντας αρκετά έπιπλα. Η Κάρμεν θέλει να του μιλήσει, αλλά μια συζήτηση με τον Μαμπάλε την αναγκάζει να επανεξετάσει τη συμφιλίωσή τους. Η Αλίσια λέει στη Λίντα ότι αυτή και ο Άνχελ είναι πάλι μαζί, αλλά η Λίντα δεν την πιστεύει. Όταν το λέει στην Ινές, η Ινές ανησυχεί ότι το άλλοθί της δεν θα είναι ισχυρό. Η Αλίσια σχεδιάζει να ενημερώσει όλη την αποικία ότι αυτή και ο Έιντζελ είναι ξανά μαζί.



Όταν μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Χούλια, ο Τίρσο είναι έτοιμος να αφήσει στην άκρη τη συζήτησή τους και να της προσφέρει την πλήρη στήριξή του, ως φίλος της, κάτι για το οποίο η Ελένα είναι κάπως επιφυλακτική, επειδή διαισθάνεται ότι τα συναισθήματά του είναι βαθύτερα και ότι η Χούλια μπορεί τελικά να πληγωθεί. Εν τω μεταξύ, η Κλόε έχει αποφασίσει να πάει στη Μαδρίτη για να ξανακερδίσει τον Ντάνι. Αντί να ενθαρρύνει τη φίλη της, η Μαρία απορρίπτει την ιδέα. Φυσικά, η Μαρία ξέρει ότι η Κλόε κάνει λάθος.
Στην αποικία, η Κάρμεν δεν έχει διάθεση να παρευρεθεί σε μια συνάντηση μεταξύ των οικογενειών Βιγανουέβα και Βελέζ ντε Γκεβάρα για να συζητήσουν και να προγραμματίσουν το γάμο. Βλέπει τον αρραβώνα σαν μια ποινή φυλάκισης και κάθε βήμα που γίνεται είναι ένα βήμα μακριά από την αληθινή της αγάπη: τον Κίρος. Η αίσθηση του καθήκοντος, όμως, είναι ισχυρότερη από την επιθυμία της και δεν έχει άλλη επιλογή παρά να παραστεί στη συνάντηση και να παίξει έναν ρόλο που δυσκολεύεται να υποστηρίξει. Η Αλίσια χαίρεται που βγαίνει ξανά με τον Άνχελ, τον οποίο θεωρεί το τέλειο αγόρι. Κάνει τα πάντα για να γίνει η τέλεια νύφη για την Πατρίθια.



Πρωταγωνιστούν: Αμπάρο Πινιέρο, Λόρα Λεντέσμα, Αίντα ντε λα Κρουθ, Σίλβια Ακόστα, Ιβάν Μέντεθ, Ιάγο Γκαρσία, Όλιβερ Ρουάνο, Γκλόρια Καμίλα, Ιβάν Λαπαντούλα, Αντριάν Εσπόζιτο, Ελένα Γκαγιάρντο, Μπάρμπαρα Γκονθάλεθ, Σέμα Αδέβα, Εσπεράνθα Γκουαρντάδο, Κριστίνα δε Ίνζα, Σεμπαστιάν Άρο, Μπορέ Μπούλκα, Κενάι Γουάιτ, Μάριο Γκαρθία, Μιγέλ Μπρόκα, Μαρ Βιδάλ.


Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

  (Γ' Kύκλος) (E)
Επόμενο > [K8] Η Ζωή Είναι Στιγμές (E)

 
     




Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά