|
Ένας από τους αγαπημένους τηλεοπτικούς σεφ της Βρετανίας, ο Έινσλι Χάριοτ, ξεκινά ένα ταξίδι στην Μεσόγειο, αναδεικνύοντας τους ανθρώπους, τα μέρη, τη γαστρονομική κληρονομιά και τις τοπικές παραδόσεις κάθε περιοχής που επισκέπτεται.
Ένα ταξίδι που αρχίζει από την Κορσική, συνεχίζει στη Σαρδηνία, το Μαρόκο, την Ισπανία και καταλήγει στη Μέση Ανατολή, όπου εξερευνά την επιρροή της Μεσογείου στην ιδιαίτερη κουζίνα της Ιορδανίας.
«Το Μεσογειακό Βιβλίο Μαγειρικής του Έινσλι» ξεδιπλώνεται στους δέκτες μας.
Δείτε σήμερα:
«Σαρδηνία» (Sardinia: Olbia)
Eπεισόδιο 3
O Έινσλι Χάριοτ ταξιδεύει στο ιταλικό νησί της Σαρδηνίας.
Η πρώτη του στάση είναι στο παραθαλάσσιο εστιατόριο La Spigola, όπου δοκιμάζει τις μοντέρνες εκδοχές του ιταλικού φαγητού από τον σεφ Ρομπέρτο.
Επίσης, απολαμβάνει μια κλασική, σαρδηνιακή γαστρονομική εμπειρία: μαγειρεύει γουρουνόπουλο σε φωτιά στην παραλία, διδάσκεται πώς να παρασκευάζει
τα ζυμαρικά τσιουζόνι και μαθαίνει για ένα παραδοσιακό προϊόν του νησιού, το τυρί καζιτζόλου!
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
|
|