|
Ο εξαιρετικός σεφ Ανδρέας Λαγός παίρνει θέση στην κουζίνα και μοιράζεται με τους τηλεθεατές την αγάπη και τις γνώσεις του για την δημιουργική μαγειρική.
Ο πλούτος των προϊόντων Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε, καθώς και τα εμβληματικά προϊόντα κάθε τόπου είναι οι πρώτες ύλες που, στα χέρια του, θα "μεταμορφωθούν" σε μοναδικές, πεντανόστιμες και πρωτότυπες συνταγές.
Στην παρέα έρχονται να προστεθούν δημοφιλείς και αγαπημένοι καλλιτέχνες - "βοηθοί" που, με τη σειρά τους, θα συμβάλουν τα μέγιστα ώστε να προβληθούν οι νοστιμιές της χώρας μας!
Ετοιμαστείτε λοιπόν, με την "ΠΟΠ Μαγειρική" να ταξιδέψουμε σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, να ανακαλύψουμε και να γευτούμε ακόμη περισσότερους "θησαυρούς" της!
Δείτε σήμερα:
«Αντριάνα Παρασκευοπούλου, κελυφωτό φιστίκι, πετιμέζι, ανεβατό, μπάτζος»
Eπεισόδιο 22
Η Πρωτοχρονιά ήρθε, ο χρόνος άλλαξε και οι περισσότεροι άνθρωποι ξενύχτησαν μέχρι τις πρωινές ώρες γιορτάζοντας με τα αγαπημένα τους πρόσωπα!
Για όσους ξενύχτησαν λοιπόν και σήμερα θα ξυπνήσουν αργά, ο αγαπημένος μας Σεφ Ανδρέας Λαγός ετοιμάζει μια ξεχωριστή πρόταση!
Υποδέχεται με χαρά τη δημοσιογράφο και anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου και ετοιμάζουν παρέα ένα λαχταριστό εορταστικό brunch!
Το πρωτοχρονιάτικο brunch περιλαμβάνει: Αυγοφέτες τσουρεκιού μπακλαβά με κελυφωτό φιστίκι και πετιμέζι, Αβγό ποσέ σε χωριάτικο ψωμί με σπανάκι και ανεβατό και αφράτες πίτες στο τηγάνι με μπάτζο.
Καλή χρονιά! Χρόνια πολλά!
Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Ανδρέας Λαγός
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Σ. Καβαδάς
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Δ/νση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Διεύθυνση παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Υπεύθυνη Καλεσμένων-Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δημήτρα Βουρδούκα
Παραγωγή: GV Productions
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
|
|