ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  17/09/2021
20:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ (2021)   (E)   
Ψυχαγωγία / Εκπομπή


Έτος παραγωγής: (2021)



«Η Αυλή των Χρωμάτων», με την Αθηνά Καμπάκογλου, φιλοδοξεί να ομορφύνει τα βράδια της Παρασκευής.

Έπειτα από μια κουραστική εβδομάδα σάς προσκαλούμε να έρθετε στην “Αυλή” μας κάθε Παρασκευή βράδυ, να απολαύσετε μαζί μας στιγμές πραγματικής ψυχαγωγίας.

Υπέροχα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, αλλά και νέες συνθέσεις, οι οποίες “σηματοδοτούν” το μουσικό παρόν μας.

Ξεχωριστοί καλεσμένοι από όλο το φάσμα των τεχνών, οι οποίοι πάντα έχουν να διηγηθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Ελάτε στην παρέα μας να θυμηθούμε συμβάντα και καλλιτεχνικές συναντήσεις, οι οποίες έγραψαν ιστορία, αλλά και να παρακολουθήσετε μαζί μας νέες προτάσεις και συνεργασίες, οι οποίες στοιχειοθετούν το πολιτιστικό γίγνεσθαι του καιρού μας. Όλες οι τέχνες έχουν μια θέση στη φιλόξενη αυλή μας.

Ελάτε μαζί μας στην “Αυλή των Χρωμάτων”, ελάτε στην αυλή της χαράς και της δημιουργίας!



Δείτε σήμερα: «Αφιέρωμα στον ιστορικό δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, Γιάννη Μωραΐτη»

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Γιάννη Μωραΐτη παρουσιάζει “Η Αυλή των Χρωμάτων” με την Αθηνά Καμπάκογλου.

Αφορμή για αυτήν την ωραία σύναξη στάθηκε η κυκλοφορία της βιογραφίας του Γιάννη Μωραϊτη “Η νύχτα είπε καληνύχτα - Το λαϊκό τραγούδι όπως το έζησα”, που έγραψε ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και μελετητής του λαϊκό μας τραγουδιού Γιώργος Αλτής και κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “Μετρονόμος”.

Ο βίος του Γιάννη Μωραΐτη είναι επί της ουσίας η ιστορία του λαϊκού μας τραγουδιού, εφόσον ξεκίνησε από παιδάκι την εκμάθηση του αγαπημένου του μουσικού οργάνου έχοντας πρώτο ακροατή τον Μάρκο Βαμβακάρη. Ήταν αυτός δίπλα στον Βασίλη Τσιτσάνη στην τελευταία συναυλία λίγο πριν φύγει από τη ζωή και στο τηλέφωνο τα δύσκολα βράδυα της ασθένειας του,

Υπέροχες ιστορίες και αγαπημένα τραγούδια, τα οποία ο Γιάννης Μωραΐτης δισκογράφησε σε πρώτες εκτελέσεις, ακούγονται σε αυτό το ξεχωριστό αφιέρωμα.

Ο Άθως Δανέλλης παίζει για τον φίλο του Γιάννη Μωραΐτη “Καραγκιόζη” και του χαρίζει την αγαπημένη φιγούρα τον “Μπιριγκόκο” για να τον συντροφεύει, ενώ ο σκηνοθέτης Αντώνης Τσάβαλος κάνει καίριες επισημάνσεις για το ελληνικό λαΐκό τραγούδι και την καλλιτεχνική πορεία του δεξιοτέχνη.


Παίζουν οι μουσικοί:

Γιάννης Μωραϊτης - Μπουζούκι
Νίκος Κατσίκης- Μπουζούκι
Φώτης Τσούτσιας -Μπουζούκι
Γιώργος Παπαδόπουλος- Κιθάρα
Αντώνης Τσίγκας- Κόντρα Μπάσο
Θάνος Βρεττός - Κρουστά

Τραγουδούν και παίζουν μπουζούκι: Γιώργος Αλτής, Γιώργος Κουτουλάκης

Τραγουδούν:

Κώστας Τζιαγκούλας
Σταυρούλα Μανωλοπούλου
Χριστίνα Σιμωνοπούλου



Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Αθηνά Καμπάκογλου
Διεύθυνση παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης
Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Κώστας Λύγδας
Μουσική: Στέφανος Κορκολής
Σκηνογραφία: Ελένη Νανοπούλου
Διακόσμηση: Βαγγέλης Μπουλάς
Φωτογραφίες: Μάχη Παπαγεωργίου

Παρουσίαση: Αθηνά Καμπάκογλου

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

Επόμενο > [K12] JERSEY BOYS

 
     




Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά