|
Στα νέα επεισόδια της εκπομπής, τη σκυτάλη της γαστρονομικής δημιουργίας παίρνει ο καταξιωμένος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, για να αναδείξει ακόμη περισσότερο τους ελληνικούς διατροφικούς θησαυρούς, με εμπνευσμένες αλλά εύκολες συνταγές, που θα απογειώσουν γευστικά τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.
Μήλα Ζαγοράς Πηλίου, Καλαθάκι Λήμνου, Ροδάκινα Νάουσας, Ξηρά σύκα Ταξιάρχη, Κατσικάκι Ελασσόνας, Σαν Μιχάλη Σύρου και πολλά άλλα αγαπημένα προϊόντα, είναι οι πρωταγωνιστές με ονομασία προέλευσης!
Κάθε Σάββατο και Κυριακή, μαθαίνουμε στην ΕΡΤ2 πώς τα ελληνικά πιστοποιημένα προϊόντα μπορούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να κατακτήσουν το τραπέζι μας.
Οι θησαυροί της ελληνικής φύσης, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο πιάτο μας!
Δείτε σήμερα:
«Φακές Εγκλουβής, κατσικάκι Ελασσόνας, μήλα ντελίσιους Πιλάφα»
Eπεισόδιο 21
Ο δημιουργικός σεφ Μανώλης Παπουτσάκης εφοδιάζεται με τα εκλεκτά Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε ξεκινά να μαγειρεύει και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!
Οι γεύσεις μοναδικές!
Ετοιμάζει σούπα με φακές Εγκλουβής και κάστανα, συνεχίζει με σφακιανό γιαχνί με κατσικάκι Ελασσόνας και για το τέλος, φτιάχνει τηγανίτες αβγού με κρέμα από μήλα Τριπόλεως Ντελίσιους Πιλαφά.
Θα ενημερωθούμε για την φακή Εγκλουβής από τον παραγωγό Γιάννη Στεριώτη και για τη διατροφική αξία που έχουν τα μήλα Τριπόλεως Ντελίσιους θα μας μιλήσει η διατροφολόγος Μαρία Ρίτσου.
Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions
Διαθέσιμο στο ERTFLIX.
https://www.ertflix.gr/
|
|