|
Στα νέα επεισόδια της εκπομπής, τη σκυτάλη της γαστρονομικής δημιουργίας παίρνει ο καταξιωμένος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, για να αναδείξει ακόμη περισσότερο τους ελληνικούς διατροφικούς θησαυρούς, με εμπνευσμένες αλλά εύκολες συνταγές, που θα απογειώσουν γευστικά τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.
Μήλα Ζαγοράς Πηλίου, Καλαθάκι Λήμνου, Ροδάκινα Νάουσας, Ξηρά σύκα Ταξιάρχη, Κατσικάκι Ελασσόνας, Σαν Μιχάλη Σύρου και πολλά άλλα αγαπημένα προϊόντα, είναι οι πρωταγωνιστές με ονομασία προέλευσης!
Κάθε Σάββατο και Κυριακή, μαθαίνουμε στην ΕΡΤ2 πώς τα ελληνικά πιστοποιημένα προϊόντα μπορούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να κατακτήσουν το τραπέζι μας.
Οι θησαυροί της ελληνικής φύσης, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο πιάτο μας!
Δείτε σήμερα:
«Φορμαέλα Αράχωβας Παρνασσού, φάβα Σαντορίνης, πευκοθυμαρόμελο Κρήτης»
Eπεισόδιο 19
Εφοδιασμένος με εκλεκτά Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε, ο ταλαντούχος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης ετοιμάζει ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων σε ξεχωριστές γωνιές της Ελλάδας.
Ξεκινά με πιροσκί με Φορμαέλα Αράχωβας και ντιπ με πιπεριά Φλώρινας, συνεχίζει με ταραμοκεφτέδες με Φάβα Σαντορίνης και κλείνει τη γευστική του διαδρομή με Χανιώτικα ξεροτήγανα, με Πευκοθυμαρόμελο Κρήτης.
Στην παρέα προστίθεται από την Κρήτη, ο παραγωγός Μιχάλης Μπλεμπλιδάκης να μας ενημερώσει για το Πευκοθυμαρόμελο Κρήτης, καθώς και ο διατροφολόγος Αντώνης Βλασσόπουλος να μας μιλήσει για την Φορμαέλα Αράχωβας.
Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Μανώλης Παπουτσάκης
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions
https://www.ertflix.gr/
|
|