|
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής KWANZA που θα ολοκληρωθεί σε πέντε ωριαία επεισόδια( 5ος κύκλος).
Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε ... και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτη μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών. Από τους μετακινούμενους στο Shinkansen στην ομάδα διαλογής αλληλογραφίας της Σρι Λάνκα, ο Philippe συναντά τους ντόπιους και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζει την ιδιαιτερότητα και την ανθρωπιά τους.
Δείτε σήμερα:
Επεισόδιο 2: Αυστραλία [Australia]
Επεισόδιο 2ο: Αυστραλία [Australia] Για να ανακαλύψει αυτήν την ήπειρο-νησί, ο Φιλίπ Γκουγκλέρ ξεκινά το ταξίδι του στα βόρεια εδάφη, που έχουν έκταση διπλάσια από τη Γαλλία, αλλά με μόνο 230.000 κατοίκους. Επιβιβάζεται στο τρένο GHAN, το οποίο διασχίζει την Αυστραλία από βορρά προς νότο μέσα σε 3 ημέρες. Μετά την έρημο, ο Φιλίπ κάνει μια παράκαμψη μέσα από το Σίδνεϋ, όπου παίρνει ένα μικρό προαστιακό τρένο, το οποίο στρέφει το δρόμο του προς την καρδιά των Blue Mountains.
Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.
|
|