|
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής NZZ 2016-2019 που θα ολοκληρωθεί σε 12 ημίωρα επεισόδια.
Τα τελευταία χρόνια, η λεπτομερής μελέτη της διατροφής έχει εξελιχθεί σε τάση. Η πεπτική ευεξία προωθείται από νέα συστατικά και υποστηρίζεται από την επιστήμη.
Τεχνολογίες που κυμαίνονται από φορητές συσκευές παρακολούθησης φυσικής κατάστασης έως δοκιμές μικροβίων θα οδηγήσουν τη ζήτηση για διατροφή προσαρμοσμένη σε κάθε άτομο ξεχωριστά . Τα τρόφιμα είναι απαραίτητα για την επιβίωση, αλλά τι γίνεται αν το φαγητό μας κάνει να αρρωσταίνουμε; Σε αυτήν τη σειρά ρίχνουμε μια προσεκτική ματιά στο φαγητό μας και ανακαλύπτουμε ότι ορισμένα φαγητά είναι καλύτερα από την εικόνα τους.
Δείτε σήμερα:
Χωρίς ζάχαρη παρακαλώ[ No Sugar, Please]
Eπεισόδιο 4
Όλοι τρώμε πολλή ζάχαρη. Στην Ελβετία είναι περίπου 40 κιλά ανά άτομο ετησίως. Αλλά επειδή αγαπάμε τα γλυκά, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζουμε ότι η ζάχαρη είναι ανθυγιεινή, στρεφόμαστε όλο και περισσότερο σε υποκατάστατα ζάχαρης. Τα γλυκαντικά υπόσχονται απόλαυση χωρίς λύπη και η βιομηχανία αναπτύσσεται αναλόγως. Στέβια, ξυλιτόλη, ερυθριτόλη, κάθε χρόνο καινούργιες ουσίες κυκλοφορούν στην αγορά και η ποικιλία των προϊόντων γίνεται όλο και πιο ακαθόριστη για τους καταναλωτές.
Στην πραγματικότητα, δεν είναι όλα όσα διαφημίζονται μια υγιής εναλλακτική λύση και δεν είναι ακίνδυνα. Ποια υποκατάστατα ζάχαρης μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς με καθαρή συνείδηση; Από ποια πρέπει να κρατά αποστάσεις;
Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.
|
|