|
Σειρά μαγειρικής 13 ημίωρων εκπομπών αυστραλιανής παραγωγής 2018.
Το Food Safari Water είναι μια ζωντανή, ολοκληρωμένη σειρά 13 επεισοδίων που παρουσιάζει τα υπέροχα πιάτα θαλασσινών του κόσμου και διερευνά τις παραδόσεις της αλίευσης και της συντήρησης ψαριών, οστρακοειδών, καρκινοειδών και θαλασσινών λαχανικών. Μια γιορτή για τους ψαράδες,τους δύτες ,τους εκτροφείς ,τους μεταποιητές και καπνιστές, καθώς και για τους λαμπρούς σεφ και οικιακούς μάγειρες που μοιράζονται τις πολύτιμες συνταγές και τεχνικές τους.
Δείτε σήμερα:
Ψάρι στη σχάρα[FISH ON FIRE]
Eπεισόδιο 6
Το ψάρι στη σχάρα χαρίζει μια έκρηξη γεύσεων. Συνδυάζει τα πιο αγνά στοιχεία της γης, που μαζί πηγαίνουν τα δώρα της θάλασσας σε άλλο επίπεδο.
Ο σεφ Λένοξ Χέιστι (Firedoor) μαγειρεύει μόνο στη φωτιά και πηγαίνει με την ψησταριά του σε μια παραλία της Νέας Νότιας Ουαλίας για να ετοιμάσει ολόκληρο πλατυκέφαλο στα κάρβουνα, που θα σερβίρει με μπρόκολο και σάλτσα πιλ πιλ από τη χώρα των Βάσκων.
Στα δυτικά προάστια του Σίδνεϊ, ο Βιετναμέζος σεφ Μπεν Νγκουγιέν (Hai Au) μαγειρεύει λιττορίνες και κυδώνια, ενώ η πρώην εστιάτορας από το Ανόι, η Λιέν Γιόμενς μοιράζεται τη συνταγή του Τσα Κα Λα Βονγκ, μαριναρισμένου ψαριού στα κάρβουνα που σερβίρεται με άνηθο, φρέσκο κρεμμύδι και σος ψαριού.
Ο σεφ και ιδιοκτήτης 5 εστιατορίων στη Μελβούρνη Άντριου ΜακΚόνελ (Cumulus Inc, Cutler and Co, Supernormal etc) αναζητά θαλασσινά φυτά στη χερσόνησο Μόρνινγκτον και μαγειρεύει καλαμάρι στα κάρβουνα με τη δική του σάλτσα στρειδιών.
Ο Κροάτης σεφ Ράνκο Ντέσποτ (Balkan Seafood Restaurant) δείχνει την παραδοσιακή «γκραντέλα» και μαγειρεύει πολλά και διαφορετικά ψάρια. Δίνει συμβουλές για το τέλειο ψήσιμο.
Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.
|
|