<< επιστροφή στο προγραμμα

Musica Reservata - Στέλιος Μούστος
15:00

Δίωρες εκπομπές που καλύπτουν όλη την έκταση της έντεχνης Δυτικοευρωπαικής μουσικής από το Μεσαίωνα ως τον 21ο αιώνα, πάντα οργανωμένες σε μορφή και πλαίσιο αφιερωμάτων.

Γνωστά και άγνωστα έργα από όλα τα είδη και όλες τις φόρμες, ερμηνευμένα από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες και παρουσιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε ο ακροατής να μαθαίνει τις απαραίτητες, για την καλύτερη κατανόηση των έργων, πληροφορίες χωρίς να αποσπάται από το βασικό στόχο: την ψυχαγωγία του.

Ταυτόχρονα γίνεται ειδική αναφορά στον τομέα της δισκογραφίας και την ποιότητα των ηχογραφήσεων, ενώ όλες οι προτεινόμενες εκτελέσεις (μέσα από μια πλήρως ενημερωμένη και πολύ μεγάλη σε έκταση δισκοθήκη) χαίρουν της εκτίμησης της διεθνούς κριτικής.

Παραγωγή-Παρουσίαση: Στέλιος Μούστος


Ο Στέλιος Μούστος είναι επί 23 χρόνια ειδικός μουσικός παραγωγός του Τρίτου Προγράμματος. Ταυτόχρονα διδάσκει σε διεθνή σεμινάρια, είναι μέλος επιτροπών σε διαγωνισμούς κιθάρας, οργανώνει κιθαριστικά φεστιβάλ, αρθρογραφεί, διευθύνει την επαγγελματική ορχήστρα κιθαριστών Ελληνικό Κιθαριστικό Σύνολο, μελετά την ιστορία της κιθάρας, δίνει διαλέξεις για την ιστορία, το ρεπερτόριο και τη δισκογραφία της κιθάρας, συμμετέχει σε μουσικοθεατρικές κιθαριστικές παραστάσεις και συναυλίες.


    << επιστροφή στο προγραμμα