ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  12/07/2019
08:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

GUAPAS


Έτος παραγωγής: (2014)Σειρά παραγωγής Pol-ka producciones που θα ολοκληρωθεί σε 173 ωριαία επεισόδια.
Η Μόνικα , η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα γνωρίζονται κατά την διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας η οποία κλείνει ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι από την μια μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για την θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της μένουν στον άσσο.
Εφτά χρόνια αργότερα έχουν γίνει κολλητές αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά .
Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στην ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, δημιουργήσουν οικογένεια, ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάν πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν την ζωή που θέλουν.

Δείτε σήμερα: ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Eπεισόδιο 126

Ο Τάνο νιώθει διχασμένος ανάμεσα στην απόφαση να φύγει με την Κλαούντια και τον γιο του ή να μείνει με τη Μόνικα.
Λόγω της επιλόχειας κατάθλιψης της Σίνθια, η Λάουρα έρχεται όλο και πιο κοντά στον μικρό Αλέξις, φροντίζοντάς τον καθημερινά. Το γεγονός αυτό αλλάζει τον τρόπο που βλέπει την εγκυμοσύνη της.
Η Μέι, ο Ντονόφριο και οι υπάλληλοι της εταιρείας, ανακαλύπτουν ότι πίσω από τις διαρροές πληροφοριών στη διοίκηση κρύβεται η Σολ. Ο Ντονόφριο αποφασίζει ότι η Μέι είναι η μοναδική γυναίκα που αγάπησε πραγματικά.
Η Άντρεα είναι, πια ανεξέλεγκτη και φέρνει τους γύρω της σε δύσκολη θέση, μη μπορώντας να συγκρατήσει το πάθος της για το αλκοόλ και την απαράδεκτη συμπεριφορά της.Παίζουν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.Σενάριο: Leandro Calderone,Carolina AguirreΣκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil

Παραγωγή: Αργεντινής

http://series.ert.gr/oi-apithanes/


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
ΦΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΕΛΕΝΙΤΑ ΒΑΡΓΚΑΣ < Προηγούμενο
Επόμενο > ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά