ΔΕΥΤΕΡΑ  15/04/2019
16:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

THE BEST MARKETS ON EARTH
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής HG distribution που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια
Η σειρά ντοκιμαντέρ εξερευνά τον κόσμο των τεχνιτών, των παραγωγών και των χαρακτήρων που εξελίσσονται από τις αγορές που βρίσκονται σε ολόκληρο τον πλανήτη για να βιώσουν την ποικιλομορφία και τη μοναδικότητα κάθε κουλτούρας.
Είτε επισκεπτόμαστε την αγορά Doha Falcons Market στο Κατάρ, είτε την αγορά Sultanate του Ομάν με τα θυμιάματα και τα αρώματα είτε την αγορά Market Skun με τα έντομα και τις αράχνες στην Καμπότζη, κάθε προορισμός είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψουμε τον κεντρικό ρόλο που παίζει η αγορά στην καρδιά της πόλης, αλλά και στην καρδιά της καθημερινής ζωής για όσους συμμετέχουν, μερικές φορές για ολόκληρες γενιές.
Ακολουθώντας έναν έξυπνο, περίεργο και λίγο άτακτο οικοδεσπότη, θα μεταφερθούμε σε ένα κόσμο γεμάτο με μυρωδιές, χρώματα, ανθρώπους και ιστορίες.

Δείτε σήμερα: H ΑΓΟΡΑ LUANG PRABANG [Luang Prabang Saa Paper Market (Laos)]
Eπεισόδιο 10

Κατά το βράδυ, απέναντι από το παλιό βασιλικό παλάτι, τα αυτοκίνητα δίνουν τη θέση τους στα εκατοντάδες περίπτερα μιας νυχτερινής αγοράς. Κάτω από τις τέντες, οι έμποροι τακτοποιούν τα προϊόντα τους στο έδαφος. Τα περισσότερα αντικείμενα εδώ είναι χειροποίητα. Τηλεκάρτες, άλμπουμ φωτογραφιών, ημερολόγια, αμπαζούρ, δημοφιλείς εικόνες, ομπρέλες, λάμπες: οι εξαιρετικές ποικίλες και πολύ εκλεπτυσμένες χειροτεχνίες της αγοράς κατασκευάζονται από ευαίσθητο χαρτί saa, που φτιάχνεται από τον φλοιό της μουριάς.

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΑ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά