ΠΕΜΠΤΗ  12/07/2018
14:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΟ   (E)   
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗWeb TV


Η εκπομπή παρουσιάζει δράσεις που πραγματοποιούν από κοινού άνθρωποι για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως περιβάλλον, εργασία, κοινά αγαθά, δικαιώματα, αλληλεγγύη, κοινωνική & αλληλέγγυα οικονομία και άλλα, διεκδικούν αξιοπρέπεια και μας παρακινούν να βγούμε από την ιδιώτευση και την απάθεια.
Πρόκειται για προσπάθειες που οργανώνονται από τους ίδιους τους δρώντες, προωθούν την ισότιμη και οριζόντια συνεργασία για το συλλογικό και κοινωνικό όφελος και αποτελούν βιωματική γνώση που διαμοιράζεται ελεύθερα, μέσα από τις αφηγήσεις των ίδιων των ανθρώπων που αυτενεργούν.

Δείτε σήμερα: Αλληλεγγύη στο στέκι μεταναστών
Eπεισόδιο 8

Το Στέκι Μεταναστών και η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, δίνουν αγώνα για την ύπαρξή τους, εξαιτίας ενός χρέους προς τη ΔΕΗ, που δεν δημιούργησαν αλλά το φορτώθηκαν στις πλάτες τους για να μην κλείσει ο παλιός ξενώνας προσφύγων που το 2010 αφέθηκε στην τύχη του, χωρίς δημόσια χρηματοδότηση και για να μη βρεθούν οικογένειες προσφύγων στο δρόμο. Ενημερωνόμαστε για την καμπάνια αλληλεγγύης στο Στέκι Μεταναστών, για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, ώστε να μην σταματήσουν οι δράσεις που υποστηρίζονται από αυτό.Παραγωγή: ERT3
Σκηνοθεσία: Νίκος Γκούλιος
Δημοσιογραφική ομάδα: Στέλιος Νικητόπουλος, Πάνος Κάσαρης

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
ΕΙΔΗΣΕΙΣ < Προηγούμενο
Επόμενο > Ο ΦΑΡΟΣ-Α΄ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά