ΠΕΜΠΤΗ  12/07/2018
10:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ


Έτος παραγωγής: (2017)


Web TV


Εβδομαδιαία δημοσιογραφική ωριαία εκπομπή ταξιδιωτικού περιεχομένου.
Η εκπομπή διανύει ήδη τον 4o χρόνο τηλεοπτικής παρουσίας της στο κανάλι της ΕΡΤ3 έχοντας ήδη διαγράψει μια πετυχημένη διαδρομή σαν ταξιδιωτική εκπομπή, σε προορισμούς της Ελλάδας, αφήνοντας το δικό της στίγμα και αποκτώντας το δικό της κοινό.
Στόχος για τη σεζόν που έρχεται, είναι να ανοίξει τα σύνορά της σε νέους προορισμούς στο εξωτερικό.
H εκπομπή δημιουργεί διαδρομές προορισμών που συνδέονται με το υδάτινο στοιχείο, τη λαογραφία, το τοπίο, τις τοπικές κοινωνίες, την ιστορία και την ευρύτερη κουλτούρα και παράδοση των προορισμών που επισκέπτεται .Σχηματίζει διαδρομές εντός και εκτός Ευρώπης ξετυλίγοντας ιστορίες σαν σύγχρονοι ταξιδιώτες που ανακαλύπτουν την εναλλακτική πλευρά του ταξιδιού. Συνομιλεί με ντόπιους, συνδέεται με τις συνήθειες τους, επισκέπτεται μέρη ορόσημα πολιτισμού και ιστορίας, συμμετέχει σε δραστηριότητες και δρώμενα του μέρους και της εποχής, ανοίγει διαύλους επικοινωνίας της χώρας μας με τις άλλες χώρες.

Δείτε σήμερα: ΛΗΜΝΟΣ
Eπεισόδιο 9

Τις πόρτες, του φιλόξενου σπιτιού του στην πανέμορφη παραλία του Κέρρου, άνοιξε ο Στέλιος Ρόκκος στην ΙναΤαράντου και την εκπομπή «Του νερού τα παραμύθια».
Έχοντας στο πλευρό του, τη σύντροφο της ζωής του, Λελέ Γκόφα, μίλησε για τον σημερινό τρόπο ζωής του στο νησί, για όσα έχει κρατήσει από το παρελθόν αλλά κυρίως για αυτά που έχει «πετάξει» για να φθάσει σήμερα να ζει με ουσία, ηρεμία και δημιουργικότητα.
Πως ξεκίνησε η αγάπη του για τη μουσική, πως κατάφερε να αγοράσει την πρώτη του κιθάρα, ποιες ήταν οι δυσκολίες στα παιδικά χρόνια, και πως έφηβος ξεκίνησε το ταξίδι της επιτυχίας. Τι έχει βρει στο ακριτικό νησί της Λήμνου και γιατί μένει μόνιμα πια εκεί, με λίγα μόνο διαλείμματα για να εκπληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Ανήσυχο πνεύμα πάντα, ο Στέλιος Ρόκκος εκτός από τη μουσική και το ψάρεμα που λατρεύει, βρήκε νέα καλλιτεχνική έκφραση, αφού έχει μετατρέψει ένα κομμάτι του σπιτιού σε εργαστήριο ξυλογλυπτικής και φτιάχνει εξαιρετικά αντικείμενα από ξύλο, έπιπλα, φωτιστικά, πίνακες κλπ.Σκηνοθεσία : Λεωνίδας Πανονίδης,
Παρουσίαση - δημοσιογραφική ερευνά: Ινα Ταράντου,
Διεύθυνση φωτογραφίας: Φώτης Ζυγούρης,
Δημοσιογραφική έρευνα: Ζωή Λιάκα, κάμερες : ΛεωνίδαςΠανονίδης - Φώτης Ζυγούρης, Μοντάζ: Στέλλα Φιλιπποπούλου
Ηχοληψία: Φίλιππος Μάνεσης,styling: Bαγγέλης Ζάχος

Παραγωγή: ERT3
Παρουσίαση: Ινα Ταράντου
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ < Προηγούμενο
Επόμενο > ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 – ΡΩΣΙΑ)-1

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά