ΠΕΜΠΤΗ  12/07/2018
09:30 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

GETAWAYS
Σειρά ντοκιμαντέρ 18 ημίωρων επεισοδίων, παραγωγής Waddell Media/ Flame Distributions, 2013-2015.
Μια μεγάλη ταξιδιωτική σειρά που μας ταξιδεύει στους πιο όμορφους ταξιδιωτικούς προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Από το Σαν Φρανσίσκο μέχρι την Ίστρια, από την Κρακοβία μέχρι το Τορόντο γνωρίζουμε πόλεις πανέμορφες και ξεχωριστές, η κάθε μία με τον δικό της τρόπο.

Δείτε σήμερα: ΙΣΤΡΙΑ (ISTRIA)
Eπεισόδιο 12

Αυτή την εβδομάδα οι δύο παρουσιαστές βρίσκονται στην Ίστρια της βόρειας Κροατίας, ο συγκεκριμένος προορισμός είναι γνωστός για τις παραλίες του, επιφυλάσσει όμως και πολλές εκπλήξεις στις «ιστορικές πόλεις», η συγκεκριμένη πόλη γίνεται ευρέως γνωστή για τις γαστρονομικές της απολαύσεις.
Μας ξεναγούν στα αξιοθέατα της πόλης, επισκέπτονται την Πούλα, εκεί υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα αμφιθέατρα στον κόσμο, πηγαίνουν εκδρομή στα νησιά Brijuni, το εξοχικό του πρώην γιουγκοσλάβου ηγέτη Marshal Tito και κάνουν βαρκάδα βλέποντας το ηλιοβασίλεμα με τη συνοδεία τραγουδιών.
Η Angela μας ταξιδεύει στο County Tyrone, όπου εξερευνεί το αμερικανικό folk πάρκο του Ulster, παθιάζεται με το ράλλι στο Sperrins και δοκιμάζει τη συλλογή κοστουμιών στην Εθνική Συλλογή Κουστουμιών στο Springhill.   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Η ΞΥΠΟΛΥΤΗ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ < Προηγούμενο
Επόμενο > ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά