ΠΕΜΠΤΗ  14/06/2018
18:30 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
LA SENORA   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά
Πολυβραβευμένη δραματική σειρά, 39 επεισοδίων,παραγωγής 2008-2010.

Σ’ αυτή τη συναρπαστική δραματική σειρά εποχής παρακολουθούμε τη ζωή της πλούσιας, αστικής οικογένειας των Μάρκες, που επέστρεψαν στην Ισπανία από τη Λατινική Αμερική, έχοντας πλουτίσει από τις επιχειρήσεις τους σε ορυχεία σιδήρου και εργοστάσια καπνού. Μέσα από τις ζωές και τις περιπέτειες των μελών της οικογένειας σκιαγραφείται η ισπανική κοινωνία της δεκαετίας του 1920.
Η σειρά πραγματεύεται τον έρωτα και τις περιπέτειες δύο νέων: της Βικτόρια και του Άνχελ. Πρόκειται για δύο νέους από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, που ζουν σε μια επαρχιακή πόλη στη βόρεια Ισπανία και ερωτεύονται, αλλά οι ζωές τους θα τραβήξουν διαφορετικό δρόμο.
Η Βικτόρια, μόνη και πληγωμένη, θα προσπαθήσει να δώσει νόημα στη ζωή της, αναλαμβάνοντας τα ηνία της εταιρείας του πατέρα της. Ο αδελφός της, ο Πάμπλο, αδιαφορεί παντελώς για τις οικογενειακές επιχειρήσεις, καθώς εμπλέκεται ενεργά στα κοινωνικά κινήματα που αρχίζουν να εκδηλώνονται στη δεκαετία του ’20. Αυτή η απόφαση, πρωτοφανής και επαναστατική για μία γυναίκα εκείνη την εποχή, βάζει φραγμό στα σχέδια του μαρκήσιου Γκονζάλο ντε Κάστρο, ο οποίος με το γάμο του με τη Βικτόρια σκόπευε να ελέγχει τις επιχειρήσεις του μακαρίτη πατέρα της.
Η Βικτόρια, μέσα από προσωπικές συγκλονιστικές εμπειρίες, θα καταλάβει τις τεράστιες κοινωνικές ανισότητες που πνίγουν τη χώρα εδώ και πολλά χρόνια. Θα συνειδητοποιήσει την κατάσταση και θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέγερση που θα ακολουθήσει. Όλα αυτά θα την αλλάξουν βαθιά, ενώ το πεπρωμένο θα κάνει να διασταυρωθεί για μία ακόμα φορά ο δρόμος της με τον Άνχελ, ο οποίος μετά τις εμπειρίες του σε ιεραποστολές, έχει γίνει ιερέας. Όμως, παρά τα ταμπού και τις απαγορεύσεις της εποχής, ενάντια σε όλους και όλα, ο έρωτας θα ανθήσει ξανά.

Βραβεία:
• Fotogramas de Plata 2010
Kαλύτερης ηθοποιού για την τηλεόραση (Αντριάνα Ουγκάρτε)
• Spanish Actors Union 2010
Α΄ Αντρικού ρόλου (Ρομπέρτο Ενρίκες)
Α΄ Γυναικείου ρόλου (Αντριάνα Ουγκάρτε)
Β΄ Αντρικού ρόλου (Βίκτορ Κλαβίγιο)
Β΄ Γυναικείου ρόλου (Κάρμεν Κονέσα)
Μικρού αντρικού ρόλου (Χουάν Μεσεγκουέρ)
• Spanish Actors Union 2009
Μικρού γυναικείου ρόλου (Μπέρτα Ογέα)

Υποψηφιότητες:
• Spanish Actors Union 2010
Β΄ Αντρικού ρόλου (Ραούλ Πένια)
Β΄ Γυναικείου ρόλου (Άνα Βάγκενερ)
Μικρού αντρικού ρόλου (Αλμπέρτο Ρούμπιο)
Μικρού γυναικείου ρόλου (Ίνμα Κουέβας)
Πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού (Καρολίνα Λαπάουζα)
• Spanish Actors Union 2009
Α΄ Αντρικού ρόλου (Ρομπέρτο Ενρίκες)
Β΄ Γυναικείου ρόλου (Άνα Βάγκενερ)

Eπεισόδιο 28

Περιγραφή επεισοδίου
O Άνχελ βρίσκεται σε δεινή θέση. Χρειάζεται χρήματα για φάρμακα και ο Σαλβαδόρ αποφασίζει να κάνει έρανο σε όλη την πόλη για να βοηθήσει τον αδελφό του. Πηγαίνει παντού, ακόμη και στον οίκο ανοχής. Η Αλίθια δεν θέλει να τον δει, αλλά τον στέλνει στη Μέμα στην καντίνα με κάποια χρήματα. Εκεί, η Βίσι μαθαίνει ότι ο αρραβωνιαστικός της επισκέφτηκε την Αλίθια.
Στο μεταξύ, ο Γκονθάλο δέχεται μηνύματα από τους Αμερικανούς που τον πιέζουν να κάνει ανακοινώσεις δημοσίως για το θάνατο του Ρικάρντο Μάρκεθ. Γι’ αυτό, ο μαρκήσιος αναγκάζεται να ταξιδέψει εσπευσμένα στην Αγγλία.Παραγωγή: Ισπανίας
Παίζουν: Αντριάνα Ουγκάρτε, Ροδόλφο Σάντσο, Ρομπέρτο Ενρίκες, Βίκτορ Κλαβίγιο, Κάρμεν Κονέσα, Ραούλ Πένια, Άνα Βάγκενερ, Ραούλ Πιέτρο, Καρολίνα Λαπάουζα, Χουάν Μεσεγκουέρ, Μπέρτα Ογέα, Αλμπέρτο Ρούμπιο, Ίνμα Κουέβας

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
ΑΣΠΡΟ - ΜΑΥΡΟ: I LOVE LUCY < Προηγούμενο
Επόμενο > ΑΠΟ ΑΓΚΑΘΙ ΡΟΔΟ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά