ΠΕΜΠΤΗ  14/06/2018
08:40 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΙΝΤΙ - HOW TO BE INDIE   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά


Έτος παραγωγής: (2009)Καθημερινή κωμική-οικογενειακή σειρά


Βρισκόμαστε στη μέση της σχολικής χρονιάς. Για την Ίντι, μια δεκατριάχρονη έφηβη που φτάνει στην πόλη μαζί με τους μετανάστες γονείς της, αρχίζει η περίοδος προσαρμογής. Από τη μία οι συμμαθητές, καθώς απολαμβάνουν την ελευθερία τους και από την άλλη το αυστηρό, συχνά καταπιεστικό, οικογενειακό της περιβάλλον. Η φίλη μας όμως, είναι ανεξάρτητο πνεύμα και καταφέρνει να βρίσκει τη χρυσή τομή ανάμεσα σε αντιφατικά πράγματα.

Τη συντροφεύουν οι φίλοι της, Μάρλον Παρς και Αμπιγκέιλ Φλόρες, αλλά και τα αδέρφια της Τσάντρα και Έι-Τζέι. Πολλές φορές, προσπαθώντας να βοηθήσουν, προκαλούν ακόμα μεγαλύτερα μπερδέματα. Παρ’ όλα αυτά, η Ίντι ξέρει να χαμογελά και δεν θα άλλαζε με τίποτα τη ζωή της!

Δείτε σήμερα: «Πώς να φτιάξεις την τέλεια στιγμή»
Eπεισόδιο 38

Η Ίντι σχεδιάζει μια έξοδο με τον Έιντεν. Για να σιγουρέψει την επιτυχία, επιστρατεύει τον Έι-Τζέι κι ένα λογισμικό που διαθέτει ο τελευταίος για παρόμοιες περιπτώσεις. Ο υπολογιστής όμως μπερδεύει τα δεδομένα και η Ίντι κινδυνεύει να χάσει το τέλειο ραντεβού, στην προσπάθειά της να δημιουργήσει το τέλειο ραντεβού!
Η Άμπι διοργανώνει έρανο στο εστιατόριο των γονιών της και ο Μάρλον παρεμβαίνει για να «βελτιώσει» την ιδέα.Παραγωγή: Καναδά
Παίζουν: Μελίντα Σανκάρ, Μαρλίν Ίαν, Ντίλαν Έβερετ, Σερίνα Πάρμαρ, Ελόρα Πάτνεϊκ, Βάρουν Σαράνγκα, Βίτζεϊ Μέιθα, Έρολ Σιταχανόλ, Νίκι Σα, Ντέμπορα Γκρόβερ
Δημιουργοί: Σούζαν Μπολτς, Τζον Μέι, Βέρα Σανταμαρία
Μουσική: Κάρλος Λόπες
ΖΟΥ < Προηγούμενο
Επόμενο > ANIMALS IN FOCUS

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά