ΤΕΤΑΡΤΗ  13/06/2018
19:30 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ   (E)   
ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παγκόσμιο Κύπελλο ΠοδοσφαίρουWeb TV Greece


Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη θα φιλοξενηθεί στις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης. Από τις 14 Ιουνίου ώς τις 15 Ιουλίου 2018 με τον τελικό της διοργάνωσης, το Μουντιάλ θα προσφέρεται στον Έλληνα τηλεθεατή, ακροατή αλλά και χρήστη του ίντερνετ μέσω του www.ert.gr. Και οι 64 αγώνες της διοργάνωσης με τα μεγαλύτερα αστέρια του κόσμου, μέσα από τις απευθείας μεταδόσεις της ΕΡΤ1 και τις καθημερινές εκπομπές από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ3.
Όμως, η ποδοσφαιρική απόλαυση δεν περιμένει. Η ΕΡΤ μας βάζει στο κλίμα του Παγκόσμιου Κυπέλλου από τις 23 Απριλίου 2018 με τις ειδικές εκπομπές που θα μας συντροφεύσουν έως το εναρκτήριο λάκτισμα στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας στις 14 Ιουνίου με τον αγώνα «Ρωσία – Σαουδική Αραβία».

Με την εγγύηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA), οι δημοσιογράφοι και παραγωγοί της Διεύθυνσης Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ παρουσιάζουν στους τηλεθεατές τα εξής προγράμματα:


«Η ιστορία του Παγκόσμιου Κυπέλλου»

Τα προηγούμενα Μουντιάλ, από το 1930 ώς και το Μουντιάλ του 2014, σε μια σειρά 14 εκπομπών με τον τίτλο «FIFA FILMS», που έχει αφήσει εποχή. Μάλιστα, τα δύο τελευταία, της Νοτίου Αφρικής το 2010 και της Βραζιλίας το 2014, έχουν ειδικά αφιερώματα με τίτλο «Το ταξίδι – Ιστορίες από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010» και «Ο δρόμος προς το Μαρακανά – Το επίσημο ντοκιμαντέρ του 2014». Φυσικά, έχουν και ελληνικό ενδιαφέρον με τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας σε εκείνες τις διοργανώσεις, όπως και το 1994 στις ΗΠΑ. Εκτός από το Μουντιάλ του 1930, που έχει διάρκεια 14 λεπτά, τα υπόλοιπα προγράμματα, τα οποία είναι αληθινοί θησαυροί για τον τηλεθεατή, έχουν διάρκεια από 80 έως 120 λεπτά.

Δείτε σήμερα: ΟΙ 20 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά