ΠΕΜΠΤΗ  14/06/2018
11:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΡΚΙΣΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ (ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά


Έτος παραγωγής: (1987)


Web TV


Κωμική σειρά, βασισμένη στο βιβλίο του δημοσιογράφου Μανώλη Καραμπατσάκη «Ορκίζομαι να πω την αλήθεια».
Σειρά αυτοτελών επεισοδίων που εκτυλίσσεται σε αίθουσα δικαστηρίου και πραγματεύεται την εκδίκαση κωμικών υποθέσεων.


Δείτε σήμερα: Επεισόδιο 13ο: «Αγαθοκλής ο βιντεομανής» & Επεισόδιο 14ο: «Ένα παράξενο ζευγάρι»

Επεισόδιο 13ο: «Αγαθοκλής ο βιντεομανής»

Παίζουν: Γιάννης Μιχαλόπουλος (πρόεδρος), Ελένη Φιλίνη (δικηγόρος), Τόλης Πολάτος (Αγαθοκλής Χατζηπέρδικας), Θανάσης Λιάμης (Μανώλης Μπαλάνος), Ευδοξία Πεντζάκη (Μαρία).
Υπόθεση: Εκδίκαση υπόθεσης μήνυσης του Αγαθοκλή Χατζηπέρδικα, κρεοπώλη με ιδιαίτερη αδυναμία στις βιντεοκασέτες, κατά της συζύγου του Μαρίας για άσκηση σωματικής βίας, την οποία επίσης κατηγορεί για συζυγική απάτη, με συνυπεύθυνο τον Εμμανουήλ Μπαλάνο.
Η Μαρία τον είχε χτυπήσει με δίσκο στο κεφάλι, όταν επιτέθηκε στην ίδια και στον Μπαλάνο στο Cafe, όπου είχαν συναντηθεί. Αποκαλύπτεται όμως ότι η Μαρία, επειδή είχε φτάσει σε συναισθηματικό τέλμα, καθώς ο σύζυγός της έδειχνε ενδιαφέρον μόνο για τις βιντεοταινίες, του έδωσε να δει μία την οποία είχε γυρίσει η ίδια, με σκοπό ο σύζυγος να αναγνωρίσει το σημείο συναντήσεών της με τον Μπαλάνο, όπως και τα πρόσωπά τους. Σκοπός της ήταν να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Αγαθοκλή μέσα από τη ζηλοτυπία.


Επεισόδιο 14ο: «Ένα παράξενο ζευγάρι»

Παίζουν: Γιάννης Μιχαλόπουλος (πρόεδρος), Έφη Πίκουλα (Λίζα), Μάγδα Τσαγκάνη (Ελπινίκη), Γιάννης Ευδαίμων (Περικλής), Θανάσης Θεολόγης (Ανέστης), Γιώργος Καραφάς (Άγγελος), Βίνα Ζούρα (εισαγγελέας).
Υπόθεση: Ο ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος αναζητεί ενοικιαστές για το διαμέρισμα που διαθέτει. Είναι αρκετά απαιτητικός, αλλά ένα πολύ αγαπημένο -φαινομενικά- ζευγάρι τον πείθει να τους νοικιάσει το διαμέρισμα. Οι έντονοι καβγάδες του ζευγαριού θα οδηγήσουν τις δύο πλευρές στο δικαστήριο. Οι περιπτύξεις του ζευγαριού και τα λόγια αγάπης που ανταλλάσσει δυσκολεύουν την έδρα να πειστεί για τους καβγάδες που ο ιδιοκτήτης και ο θυρωρός περιγράφουν. Όταν όμως οι δύο ερωτευμένοι εξηγούν πως αυτός είναι ο τρόπος να ανατροφοδοτούν την αγάπη τους, όλοι μένουν άφωνοι. Τα περιστατικά που περιγράφονται είναι απολύτως ξεκαρδιστικά!

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Νικολαΐδης
Τηλεσκηνοθεσία: Θάνος Χρυσοβέργης
Σενάριο: Κώστας Παπαπέτρος
Σκηνικά: Γιώργος Ανεμογιάννης
Μουσική επιμέλεια: Σούλη Σαμπάχ
Στο ρόλο του προέδρου ο Γιάννης Μιχαλόπουλος
JUST MARRIED < Προηγούμενο
Επόμενο > ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΙΑ (ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ)

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά