ΠΕΜΠΤΗ  14/06/2018
21:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ-Α΄ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

GUAPAS


Έτος παραγωγής: (2014)


Web TV Greece


Σειρά παραγωγής Pol-ka producciones που θα ολοκληρωθεί σε 173 ωριαία επεισόδια.
Η Μόνικα , η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα γνωρίζονται κατά την διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας η οποία κλείνει ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι από την μια μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για την θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της μένουν στον άσσο.
Εφτά χρόνια αργότερα έχουν γίνει κολλητές αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά .
Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στην ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, δημιουργήσουν οικογένεια, ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάν πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν την ζωή που θέλουν.

Δείτε σήμερα: ΧΙΛΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
Eπεισόδιο 153

Η Λάουρα έχει μετανιώσει για την απόφασή της να παντρευτεί τον Γκιγιέρμο. Όταν έρχεται η κρίσιμη στιγμή, και μετά το αποτυχημένο σχέδιο του Γκιγιέρμο και της Σίνθια να φέρουν πίσω τους συντρόφους τους, η Λάουρα τον χωρίζει.
Η Μέι και ο Ντονόφριο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με το ξεκίνημα της νέας τους ζωής, αλλά η Μέι δεν παύει να νιώθει φόβο ότι όλα θα τιναχτούν στον αέρα.
Η Σιλβίτα και ο Φάλκον είναι πια ζευγάρι, μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται στο Μοντεβιδέο η έξαλλη Ρομίνα. Είναι η στιγμή που η Σιλβίτα θα υπερασπιστεί με κάθε δύναμη που έχει την αγάπη της για τον Φάλκον.
Η Άντρεα πετάει τη Ρέινα έξω από το σπίτι της, αλλά οι δύο γυναίκες διεκδικούν η κάθε μια τον Αλεχάντρο. Ο Αλεχάντρο αποκαλύπτει ότι τρέφει συναισθήματα και για τις δύο.Παραγωγή: Αργεντινής
Παίζουν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.
Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil
Σενάριο: Leandro Calderone,Carolina Aguirre
http://series.ert.gr/oi-apithanes/

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
HELLAS ΠΑΝΤΟΥ < Προηγούμενο
Επόμενο > Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά