ΤΕΤΑΡΤΗ  13/06/2018
08:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ-Α΄ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

GUAPAS


Έτος παραγωγής: (2014)


Web TV Greece


Σειρά παραγωγής Pol-ka producciones που θα ολοκληρωθεί σε 173 ωριαία επεισόδια.
Η Μόνικα , η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα γνωρίζονται κατά την διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας η οποία κλείνει ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι από την μια μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για την θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της μένουν στον άσσο.
Εφτά χρόνια αργότερα έχουν γίνει κολλητές αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά .
Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στην ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, δημιουργήσουν οικογένεια, ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάν πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν την ζωή που θέλουν.

Δείτε σήμερα: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Eπεισόδιο 151

Η Άντρεα επιστρέφει στο σπίτι και αποφασίζει να ασχοληθεί με εξαρτημένους από το αλκοόλ. Κι ενώ στην αρχή νιώθει ευτυχία που θα μείνει με τη Ρέινα, τα γεγονότα της δημιουργούν οργή και απογοήτευση.
Η Λάουρα πρέπει να απαντήσει στο τελεσίγραφο του Γκιγιέρμο να παντρευτούν. Ο τρόπος που συμπεριφέρεται στην κόρη της θα την κάνει να πει το «ναι».
Η Μέι και ο Ντονόφριο ετοιμάζονται για το γάμο τους και ζητούν από τον Ίγκνα να γίνει ο κουμπάρος τους, προσπαθώντας να κρατήσουν τον γάμο τους μυστικό.
Η Σιλβίτα πέρασε το βράδυ με τον Φάλκον, αλλά η Ρομίνα, γεμάτη οργή τους απειλεί συνεχώς.
Η Ρέινα και η Άντρεα περνούν πολύ χρόνο μαζί στο ίδιο σπίτι και αυτό φαίνεται να είναι δύσκολο και για τις δυο τους.Παραγωγή: Αργεντινής
Παίζουν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.
Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil
Σενάριο: Leandro Calderone,Carolina Aguirre
http://series.ert.gr/oi-apithanes/

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Ο ΦΑΡΟΣ-Α΄ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ < Προηγούμενο
Επόμενο > ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά