ΤΕΤΑΡΤΗ  16/05/2018
08:40 Κατάλληλο για όλους
ΙΝΤΙ - HOW TO BE INDIE   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά


Έτος παραγωγής: (2009)Καθημερινή κωμική-οικογενειακή σειρά


Βρισκόμαστε στη μέση της σχολικής χρονιάς. Για την Ίντι, μια δεκατριάχρονη έφηβη που φτάνει στην πόλη μαζί με τους μετανάστες γονείς της, αρχίζει η περίοδος προσαρμογής. Από τη μία οι συμμαθητές, καθώς απολαμβάνουν την ελευθερία τους και από την άλλη το αυστηρό, συχνά καταπιεστικό, οικογενειακό της περιβάλλον. Η φίλη μας όμως, είναι ανεξάρτητο πνεύμα και καταφέρνει να βρίσκει τη χρυσή τομή ανάμεσα σε αντιφατικά πράγματα.

Τη συντροφεύουν οι φίλοι της, Μάρλον Παρς και Αμπιγκέιλ Φλόρες, αλλά και τα αδέρφια της Τσάντρα και Έι-Τζέι. Πολλές φορές, προσπαθώντας να βοηθήσουν, προκαλούν ακόμα μεγαλύτερα μπερδέματα. Παρ’ όλα αυτά, η Ίντι ξέρει να χαμογελά και δεν θα άλλαζε με τίποτα τη ζωή της!

Δείτε σήμερα: «Πώς να σε πιάσουν στα πράσα»
Eπεισόδιο 17

Για να ξανακερδίσει τη συμπάθεια της δασκάλας της, η Ίντι προσφέρεται εθελοντικά να γίνει φίλη του καινούργιου μαθητή της τάξης.
Ο Τοντ όμως, ελκύοντας όλες τις αναποδιές, καταφέρνει να στρέψει όλο το σχολείο εναντίον του! Ενόσω η Ίντι προσπαθεί να τον σώσει, η τάξη αναλαμβάνει ένα παράξενο πρότζεκτ. Πρέπει να προσέχει ένα αβγό! Η καλύτερη μαθήτρια, η Άμπι, μπαίνει απρόθυμα στην ίδια ομάδα με τον χειρότερο μαθητή της τάξης, τον Μάρλον.Παραγωγή: Καναδά
Παίζουν: Μελίντα Σανκάρ, Μαρλίν Ίαν, Ντίλαν Έβερετ, Σερίνα Πάρμαρ, Ελόρα Πάτνεϊκ, Βάρουν Σαράνγκα, Βίτζεϊ Μέιθα, Έρολ Σιταχανόλ, Νίκι Σα, Ντέμπορα Γκρόβερ
Δημιουργοί: Σούζαν Μπολτς, Τζον Μέι, Βέρα Σανταμαρία
Μουσική: Κάρλος Λόπες
Η ΜΙΚΡΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ < Προηγούμενο
Επόμενο > REINVENTING FORESTS

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά