ΔΕΥΤΕΡΑ  16/04/2018
10:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - B΄ ΚΥΚΛΟΣ   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Ε2 DESIGN
Σειρά ντοκιμαντέρ για τον αειφόρο - οικολογικό σχεδιασμό, 18 ημίωρων επεισοδίων, παραγωγής 2006 - 2008.

Μια πρωτοποριακή και σε μεγάλο βαθμό αποδεκτή σειρά γύρω από τους μεταρρυθμιστές και πρωτοπόρους, οι οποίοι οραματίζονται μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε κοινωνικό, πολιτιστικό, οικονομικό αλλά και οικολογικό επίπεδο.

Η σειρά ερευνά εφικτές λύσεις για πιεστικές περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις που επιλέγονται από διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού, της ενέργειας, των μεταφορών, του νερού, των τροφίμων και της αστικής ανάπτυξης.

Μια νέα στάση ζωής απέναντι στην κατασκευή, δεν είναι μόνο δυνατή αλλά και απολύτως αναγκαία για την αστική και αγροτική επιβίωση.

Χαρακτηριστικό της σειράς είναι ο συνδυασμός της ποιητικής αφήγησης, της προκλητικής κινηματογράφησης και της συγκινητικής πρωτότυπης μουσικής σύνθεσης.

Με αφηγητή τον βραβευμένο με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Μπραντ Πιτ, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ερευνά τα περίπλοκα κοινωνικά, πολιτικά, πολιτιστικά, περιβαλλοντικά και οικονομικά ζητήματα της αειφόρου Αρχιτεκτονικής. Διασχίζοντας την υδρόγειο, η σειρά αφηγείται σημαντικές και συναρπαστικές ιστορίες της Πράσινης Αρχιτεκτονικής, που έγιναν πραγματικότητα στη Νέα Υόρκη, στο Σικάγο, στην Κίνα και στις αγροτικές περιοχές του Μεξικού.

Δείτε σήμερα: «Adaptive Reuse in the Netherlands» & «Architecture 2030»

Παραγωγή: ΗΠΑ
ΕΘΝΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ < Προηγούμενο
Επόμενο > ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ)

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά