ΤΡΙΤΗ  17/04/2018
08:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ-Α΄ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

GUAPAS


Έτος παραγωγής: (2014)


Web TV Greece


Σειρά παραγωγής Pol-ka producciones που θα ολοκληρωθεί σε 173 ωριαία επεισόδια.
Η Μόνικα , η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα γνωρίζονται κατά την διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας η οποία κλείνει ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι από την μια μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για την θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της μένουν στον άσσο.
Εφτά χρόνια αργότερα έχουν γίνει κολλητές αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά .
Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στην ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, δημιουργήσουν οικογένεια, ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάν πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν την ζωή που θέλουν.

Δείτε σήμερα: ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ, ΛΟΡΕΝΑ
Eπεισόδιο 110

Η Μόνικα και ο Τάνο ανταλλάσσουν μηνύματα και όταν έρχεται η στιγμή που συναντιούνται νιώθουν και οι δύο μια ερωτική ένταση, παρόλο που οι σύντροφοί τους βρίσκονται μόνο κάποια βήματα παραπέρα.
Η Λάουρα καταφέρνει να συλληφθεί στην απονομή των βραβείων κι ενώ ο Πάμπλο προσπαθεί να τα ξαναβρεί μαζί της, η ίδια αρνείται να ξαναζήσει τις ίδιες καταστάσεις.
Η Μέι αργεί σε μία πτήση λόγω του συμβάντος στην τελετή της απονομής των βραβείων και η Ντέμπορα βρίσκει την ευκαιρία να την απολύσει. Όμως, μια καθυστέρηση στη συγκεκριμένη πτήση, ξαναδίνει πίσω στη Μέι την δουλειά της.
Η Άντρεα καθυστερεί κι αυτή στη δουλειά της, λόγω της τελετής, μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσει τα παράπονα των αφεντικών της.
Η Λορένα πλημμυρισμένη από ζήλεια, πηγαίνει στον Φεντερίκο με τα δίδυμα του Φρανσίσκο, λέγοντάς του ότι τα παιδιά ζητάνε να τον δουν. Ενώ ο γιατρός είναι στην αρχή πολύ απότομος απέναντί της, στο τέλος η Λορένα καταλαβαίνει ότι δεν την έχει ξεπεράσει ακόμα.Παραγωγή: Αργεντινής
Παίζουν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.
Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil
Σενάριο: Leandro Calderone,Carolina Aguirre
http://series.ert.gr/oi-apithanes/

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Ο ΦΑΡΟΣ < Προηγούμενο
Επόμενο > ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά