ΤΕΤΑΡΤΗ  14/03/2018
08:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ-Α΄ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

GUAPAS


Έτος παραγωγής: (2014)


Web TV Greece


Σειρά παραγωγής Pol-ka producciones που θα ολοκληρωθεί σε 173 ωριαία επεισόδια.
Η Μόνικα , η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα γνωρίζονται κατά την διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας η οποία κλείνει ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι από την μια μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για την θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της μένουν στον άσσο.
Εφτά χρόνια αργότερα έχουν γίνει κολλητές αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά .
Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στην ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, δημιουργήσουν οικογένεια, ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάν πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν την ζωή που θέλουν.

Δείτε σήμερα: ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ
Eπεισόδιο 89

Η Μόνικα περνάει δύσκολες στιγμές καθώς είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον Τάνο κοντά της, να βοηθήσει τον Μαριάνο να προκαλέσει τη ζήλεια της πρώην του και να βοηθήσει τα συναισθηματικά της Νατάλια.
Η Λάουρα και ο Πάμπλο προσπαθούν να κρύψουν από τους συναδέλφους τους τη σχέση τους. Όταν η Σίνθια καταλαβαίνει τι συμβαίνει μεταξύ τους, το ξέσπασμά της προκαλεί όλεθρο.
Η Μέι αναγκάζεται να μοιραστεί ένα διαμέρισμα με τον Φρανσίσκο και άλλους συναδέλφους, λόγω ενός δρομολογίου της εταιρείας στη Χιλή. Κατά της διάρκεια της διαμονής τους, η Μέι νιώθει ότι γνωρίζει έναν άλλο Φρανσίσκο.
Η Άντρεα δεν ξέρει πώς να πει στον Αλεχάντρο ότι θέλει να μείνει για λίγο μόνη της. Όμως, όταν του το ανακοινώνει, η αντίδραση του Αλεχάντρο είναι τελείως διαφορετική από αυτό που περίμενε.
Η Λορένα ανησυχεί που βλέπει τον Φεντερίκο να μη νοιάζεται καθόλου για τα χρήματά του και τις οικονομίες του. Η λύση σ’ αυτή την θλιβερή κατάσταση έρχεται από τη Μαρίνα….Παραγωγή: Αργεντινής
Παίζουν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.
Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil
Σενάριο: Leandro Calderone,Carolina Aguirre
http://series.ert.gr/oi-apithanes/

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Ο ΦΑΡΟΣ < Προηγούμενο
Επόμενο > ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά